Ce se poate face de fructe de pădure cireșe, rețete

Ce se poate face de fructe de pădure cireșe, rețete
Ce se poate face de fructe de pădure cireșe, rețete

principal # 149; grădinărit # 149; Ce se poate face de fructe de pădure cireșe, rețete

boabe de Nord cireșe proaspete pot sărbătoare nu mai mult de 10-12 de zile, iar apoi numai în cazul în care acestea sunt stocate în frigider.


Prin urmare, cea mai mare parte a culturii este necesară pentru a începe în reciclare. Cherry este bun în salate de fructe, diverse produse de patiserie, cocktail-uri. Utilizarea ulterioară a boabelor sunt compoturi preparate, suc, sirop, gem și alte piese dulce.

boabe Cherry în suc.

Scăldați obsushennuyu cireșe descompuse în borcane de sticlă uscate cât mai strâns posibil și pus în apă pasteurizării. Cu niveluri mai mici de fructe de a le adăuga la punctul în care sucul ajunge la gât.
cutii de jumătate de litru pasteurizat 10-15 minute, 15-20 litri. Roll acoperă și se răcește. În același mod puteți pregăti cireșe, fără sâmburi.

Sucul de cirese din fructe.

cireșe coapte, se spală, se usucă și mash. Fiertura rezultat se lasa sa stea timp de 4-5 ore pentru a extrage aroma din oase și coloranți din piele. Apoi stoarce suc, filtru, turnat în sticlă, plută și ermetic pasteurizat, timp de 10 minute după apă clocotită. aer rece.
Puteți găti sucul și invers. Se aduce la fierbere într-o tigaie și îmbuteliere fierbinte. Cork și să le răcească ermetic, de mers înapoi cu susul în jos. Depozitați într-un loc întunecos și rece.

Compot de fructe de padure cireșe.

Produse pentru 10 cutii de jumătate de litru: 4,5 kg de cireșe roșii sau galbene, 5 g de sirop de acid citric - 750 g de zahăr, 1 litru de apă.


O bancă a pus doar boabe de același tip și culoare. Conserve cu oase, eliminând numai pe tulpină. cutii umplute se toarnă sirop dens de fierbere și se adaugă acid citric. Acoperiți și pasteurizat în apă clocotită timp de 15 minute. Băncile rola acoperă.

Dulceata din fructe cireșe.

Produs: 2.5 cireșe kg, 1 kg de zahăr, 1 pahar de vin alb sec, 5 g de acid citric.
Ciresele, se spală, se scot semințele, se umple cu zahăr și se toarnă vinul alb. 7-8 ore pentru a pune pe foc. În primul rând, cei slabi, și apoi la cei puternici, astfel încât fructele fierte jos pana se ingroasa. În doar câteva minute înainte de blocajul se adaugă acid citric. Se toarnă fierbinte în borcane, capace și rola de răcire, de cotitură cu susul în jos.

Dulceata din fructe cireșe.

Produs: 1,2 kg de cireșe roz sau roșii, 5 g de sirop de acid citric - 1 kg de zahăr, 300 ml apă. La fierbere, picătură de sirop de cireșe cu pietre, se fierbe timp de 5-10 minute, apoi se îndepărtează de la căldură. După 4-5 ore de blocaj, din nou, a pus pe foc și Dowar.
Cu câteva minute înainte gata de a pune acid citric.

Salata cu mere cherry.

Ingrediente: 4 cani de cireșe, 4 mere mari, 200 g smântână, 3 linguri. linguri de zahar, 1 lingurita zahar vanilat.
La Cherry elimina semintele, coaja de mere, scoate miezul și se taie în fâșii. Se amestecă cireșe și mere. Whip crema și se răcește într-o spumă groasă cu zahăr și vanilie. Fructele se toarna frisca si se decoreaza cu fructe de pădure, cireșe.

Salata de fructe cu cireșe.

Produse: o mână de cireșe, fără sâmburi, 1 portocala (sau mandarina), banane, mere și pere, kiwi 2, 2 linguri. linguri de conserve de ananas, 1 iaurt cu fructe.
fructe clare, se taie în cuburi, felii și bucăți. Toate se amestecă și se toarnă peste iaurt cu fructe. Se decoreaza cu o cireasa.

Cherry berry budinca.

Produs: 200 g cireșe, 200 g de pâine stătut, 60 g de unt, 2 linguri. linguri de zahăr tos, 3 oua, 1 cana de lapte, jumatate de cana de pesmet zdrobite, gust coaja de lamaie. La Cherry scoate semintele. Loaf 15 minute se înmoaie în lapte, și să apăsați printr-o sită.
Bate untul cu zaharul pana devine o crema. Adăugați cireșe, gălbenușuri de ou, pâine ras, lapte deprimat, coaja rasă de lămâie și biciuit la o spumă albușul de ou și se amestecă. Puneți masa rezultată în matriță, unsă și presărată cu pesmet. Coaceți într-un cuptor fierbinte.

Ingrediente: 200 g cireșe și cireșe, fără sâmburi, 2 linguri. linguri de miere lichidă, 100 g de miez de nucă. Cherry bici într-un mixer cu o lingura de miere și loc într-un inel de salată castron.
Apoi, bici cu cireșe miere și umple inelul de mijloc. Se presară cu nuci tocate și la frigider timp de 30 de minute.

  • Back - în partea de sus a paginii