Cum de a găsi materialele necesare - studopediya

Această listă - pentru orientare. Puteți selecta și alte mistere, inclusiv cei a căror activitate este legată de lumea animală și natura țării dumneavoastră mici, cu tradițiile poporului român (de exemplu, pentru a dedica cioplitorul de muncă Chukotka), etc.Una dintre principalele probleme - lipsa și disponibilitatea redusă a materialului pe animale. Și acest lucru se datorează nu numai faptului că publicația nu este întotdeauna emis din nou bun, și mulți artiști arhivele nu accesibile într-un cerc larg.

Problema este că animalele, la care ne referim, - nu atât de mult un gen ca un mod de viață, și sa angajat să-l artiști des-pepite de multe ori nu au studii de artă profesionale, uneori cunoscut doar unui cerc mic, deși activitatea acestor maeștri este prețios. Și unul dintre obiectivele noastre concurenței - a le face cunoscute de către profesori și studenți, pentru a stimula interesul în tradiția românească a animalitate, în general.Vă putem recomanda o vizita la galerii și muzee, care prezintă lucrări de pictori de animale. Cea mai mare colecție de animalitate în România se poate mândri cu Darwin Muzeul de Stat. animalists de colectare bine acolo și în alte orașe, de exemplu, în Tarusa Galeria de artă (regiunea Tarusa, Kaluga.).

Aici este o listă pentru a ajuta pentru resursele de origine animala, în nici un fel nu se pretinde a fi completă. Găsiți necesare, inclusiv conținut exclusiv - unul dintre creator de rezolvare a problemelor competiției.

. Vezi CCA Online:

Listă de Resurse pentru animale

Cum artistul animal