Cum de a găsi un fișier pierdut

În fiecare zi, computerul nostru actualizat, în creștere și câștigă în greutate. Zi după zi el înghite și stochează în „stomac“ o grămadă de programe, fișiere și foldere. Dar, în cazul în care hard disk-ul are un volum imens, atunci aceste spații deschise nu este dificil să se piardă. Cu toate acestea, ca și computerele moderne sunt suficiente și fără probleme pot găsi fișierele din interiorul inteligent. Prin urmare, dacă ați pierdut melodia preferată, un document sau o fotografie importantă Maxim cântăreț, atunci nu dispera, deoarece căutarea pentru fișierul dorit va dura mai puțin de un minut. Principalul lucru să știe cum să se uite ...Informații instrument de căutare stocate în sistemul operațional. O puteți contacta prin Start -> Search sau My Computer -> Căutare.

Pe partea stângă a ecranului monitorului apare: „Ce doriți să căutați.“ Selectați simbolul dorit și a prezentat meniul este introdus numele unui fișier pierdut. Este recomandabil să se indice nu numai numele, dar extensia (de exemplu: Simpsons.avi). Dacă nu sunteți sigur de numele melodiei dorite sau nu-mi amintesc cum în limba engleză sau în limba rusă este scris numele documentului, utilizând elementul de „fișierele și folderele“. Această funcție poartă o căutare mai detaliată. De exemplu, un document pierdut poate fi găsit nu numai după nume, ci de expresia conținute de acestea. Și dacă nu-mi amintesc nici locul aproximativă dispariția constatării, în caseta „căutare ...“, selectați „My Computer“. În acest caz, scanarea va fi efectuată pe toate hard disk-uri.


Atunci când au fost toți parametrii, va trebui doar să faceți clic pe „Find“ buton și computer inteligent începe să caute. Acest proces va fi afișată pe partea stângă a ecranului. Poate că, sistemul nu va una sau două fișiere, dar zeci, sau chiar sute, dar de îndată ce lista de dorit este afișat, puteți folosi butonul pentru a „opri“. Pentru a nu pierde din nou, faceți clic pe butonul fișierului din stânga al mouse-ului și selectați elementul „Deschideți folderul care conține subiectul“

Pentru a căuta a devenit chiar mai convenabil și mai rapid, puteți profita de unele moduri mai puțin cunoscute, dar eficiente.

Dacă numele fișierului este necunoscut sau uitat, dar știi că a fost o imagine în format jpg, puteți pune un asterisc (de exemplu: * .jpg) în locul numelui. Desigur, această metodă are o mulțime de timp, dar cu siguranță va rezulta.

Dacă nu sunteți sigur de ortografia exactă a numelui fișierului, una dintre literele pot fi înlocuite cu un semn de întrebare. (Exemplu: k rkorov mp3 ?.). Ca rezultat, sistemul găsește toate fișierele cu mp3 cu un nume similar.

Acum, căutarea de fișiere pierdute nu va duce la timp pierdut.

Ultimele secțiunea Sfaturi de „Calculatoare Internet „:

După repornirea vântului mutat unele programe nu funcționează și trebuie să le pună pe mesto.Spasibo pentru pont, un arc mic la tine!

Vă mulțumim pentru informațiile necesare, este scris simplu și convenabil

Te-am ajutat acest sfat? Puteți ajuta prin donarea dezvoltarea orice sumă, la discreția sa. De exemplu, 20 de ruble. Sau mai mult :)

Categorie de navigare
calculatoare Internet

Oase imprimate 3D-imprimantă

Camioane fără șofer deja pe drum!

Autoportrete periculoase pentru sănătatea și chiar viața

Ghidul on-line la inspekitsyam impozit două capitale

Catalogul online al celor mai mari bănci din România și sucursalele lor, în marile orașe din diferite regiuni.

on-line Notarii ghidul de trei cele mai mari orașe