Tone Cremă de balet

Nu cred că e mai bine. Cu toate că, în cazul în care numai pentru că în fiecare an, compoziția modificărilor tonale, a adăugat hidratarea și protejarea componentelor pielii. Acum baze dense nu sunt în cerere, în principal, să ia tonuri de lumină fluide care acoperă pielea cu un strat subțire și porii practic înfunde. O Baletul compoziție corespunde timpului său. Poate că mulți oameni ca aceasta crema, deoarece are nuanța ideală. Dar este îndoielnic dacă cei care sunt obișnuiți cu o textură ușoară, pot fi folosite în mod continuu Ballet.Oh, dacă vrei să spui nostru balet vechi, care a fost vândut în perioada sovietică, nu cred că el a fost mai bun decât cremele scumpe.

În acele zile, n opinia mea, cremele și ceva mai mult în afară de ton de balet nu a fost, și asta a considerat că mamele noastre cel mai bun produs cosmetic, deoarece nu s-ar compara cu nimic.Acum, crema de balet într-adevăr pot fi găsite pe rafturile magazinelor. Dar este încă tot același balet. Cu toate dezavantajele sale. Și cel mai important dintre ele este faptul că este destul de gros, și un strat prea dens cade pe fata. În opinia mea, se pare, nu frumos și nu este natural.

Prefer mai scumpe produse cosmetice.

Dintre avantajele acestei crema sunt următoarele:

  • exact stabilește
  • ascunde defecte minore
  • Este foarte ieftin

Dar există, de asemenea, aspecte negative - în primul rând, zapah.V zile de școală am folosit o data aceasta crema, recent, a decis să cumpere din nou atunci când tonalnik mea sa încheiat în cel mai prost moment posibil. Ce pot să spun. Mirosul este foarte specific și foarte stabil, conservat pentru o lungă perioadă de timp. Am durat doar 1-2 de a folosi această cremă. Poate că persoanele cu sensibilitate la mirosuri mai puțin și nu pare atât de teribil.

Și, la fel ca multe creme, subliniază balet descuamarea pielii. Dar, dacă pielea este hidratat suficient, și de ai face timp de peeling, atunci astfel de probleme nu vor apărea