Cum de a pierde în greutate gambelor - exerciții fizice și dieta

Cum de a pierde în greutate gambelor - exerciții fizice și dieta
Pentru multe fete, sistemele de sursă nu este burta si coapse, și gambe (vițel). Dimensiunea și forma pieselor ale picioarelor sunt stabilite la nivel genetic. De aceea, pentru a reduce volumul de zona a corpului este extrem de dificil. Dar femeile cu viței mari, nu renunta, deoarece cu due diligence și de planificare adecvată pentru a reduce dimensiunea de vițel este posibilă.Cum de a face viței mai subțiri?

Alegerea unui mod de a pierde in greutate la nivelul gambelor, fiecare fată sau femeie ar trebui să abordeze această problemă foarte în serios și atent. viței slăbire, precum și orice alte modificări ale dimensiunii corpului, ar trebui să fie pus în aplicare în conformitate cu un plan strict.

Dacă întrebați un instructor de fitness: „Cum pot obține caviar mai subtire“, răspunsul va primi următoarea propoziție: „Exercițiul fizic sistematic pentru a pierde în greutate viței“ Acest răspuns este una dintre cele mai corecte, așa cum a fost cu ajutorul unor activități fizice bine alese puteți scapa de centimetri in plus in gambe.

În plus, ar trebui să schimbați, de asemenea, dieta, care este o verigă importantă în procesul de a pierde în greutate toate zonele cu probleme ale corpului. Dacă sunteți într-adevăr îngrijorat, cum să piardă în greutate la nivelul gambelor, atunci nuanța trebuie doar să acorde o atenție, pentru că este rezultatele viitoare vor depinde de puterea.

Ce se poate face pentru a viței mai subțiri? recomandări generale

Pentru a obține un efect maxim în procesul de slăbire coapselor trebuie să respecte următoarele reguli:

Exercițiul cel mai eficient pentru viței de pierdere în greutate

Dacă sunt grave, despre încercarea de a face picioarele subțire și atractiv, apoi mai jos set de exerciții fizice pentru tine.Exercitarea №1 - Stand langa un perete sau aplecați o mână pe partea din spate a scaunului (pentru echilibru). Apoi ridică încet pe degetele de la picioare și mențineți această poziție timp de cinci secunde, apoi coborâți încet tocuri. Numărul maxim de repetiții.

Exercitarea №2 - Pune pe podea o placă groasă sau o carte și să stea pe ea, astfel încât partea din spate a piciorului nu a avut nici un sprijin. Apoi, du-te pe degetele de la picioare cât mai mare posibil, și apoi atingeți încet podeaua cu călcâiele. Acest exercițiu este complicat primul exemplu de realizare. Numărul de repetiții - de 20-30 de ori.

Exercitarea №3 - «Sărituri pe loc„. Această activitate este cunoscută pentru noi din copilărie. În timpul execuției sale, este necesar să nu aterizeze pe tocuri dumneavoastră, și degetele de la picioare. În ceea ce privește respingerile, acestea trebuie, de asemenea, să efectueze cu ajutorul șosete.

Exercitarea №4 - «Zashagivanie“. Stand in fata unui scaun mic sau un scaun, așezați mâinile pe centura și a pus pe obstacol jos. Apoi, se transferă greutatea la picior de lucru și încet urca pe un scaun. Apoi schimba picioarele și repetați exercițiul. Numărul de repetiții - 30 de ori pentru fiecare picior.

Cum de a pierde în greutate gambelor cu dieta?

Examinarea atentă întrebarea cum să piardă în greutate la nivelul gambelor, mulți nutriționiști au descoperit ca o dieta - este cea mai eficientă opțiune, cu care puteți obține rezultate incredibile în cel mai scurt timp posibil.

Ce ar trebui sa fie meniul dieta pentru reducerea mușchi de vițel?

Cum de a pierde în greutate gambelor - exerciții fizice și dieta
Micul dejun. Aceasta masa este o necesitate, pentru că în dimineața corpul are nevoie de energie. Micul dejun este perfect cu hrișcă uscate, fulgi de ovăz cu banane și miere, sau două franzele cereale integrale cu branza degresata si carne fiarta.

Masa de prânz. Reducerea cina de calorii nu este în valoare de ea, ca să se odihnească o noapte este încă o mulțime de timp. În ceea ce privește dulciurile, apoi de la ei în acest moment al zilei este cel mai bine să refuze. Cea mai bună opțiune este meniul cina: legume fierte sau proaspete, carne slabă și carne de pasăre fiarta farfurie de supa de legume.

Cina. Nutritionistii monofonice susțin că aceasta depinde de rata de masă pierdere în greutate de mușchi de vițel. Toată lumea care știe răspunsul la întrebarea cum să piardă în greutate la nivelul gambelor, se recomandă la ultimul aportul alimentar să se apropie foarte serios. Cina ar trebui să fie proteine ​​- fileuri de păsări de curte, aburit, albușul de ou, conținut scăzut de grăsime de pește fiert, chefir, iaurt, brânză de vaci, și altele asemenea.