Cum sa faci propriul șablon de site

Cum sa faci propriul șablon de site
Design Site-ul poate fi frumos și nu foarte scumpe sau gratuit, exclusiv sau șablon. În prezent, site-uri de design template-uri există o sumă uriașă.Design template-uri gata făcute și site-ul are atât libere și plătit, pentru fiecare gust. Cu toate acestea, toate au un mare dezavantaj - acestea nu sunt unice. Chiar dacă ați cumpărat șablonul, se poate cumpăra și altcineva.

Cum poate fi că, dacă doriți să aveți propriul site și comanda proiectarea unui site într-un studio profesional nu vă puteți permite? Puteți și ar trebui să încerce să facă propriul șablon de design pentru site. Template - este un fel de pagini goale ale proiectului de web design, atunci completați conținutul dorit.

Pagina de site-ul nou va fi o celulă de tabel, dacă utilizați structura de masă sau blocuri în cazul în care blocul. Pune aspectul de design pictat a site-ului în aceste celule sau blocuri - acesta este următorul pas în crearea unui șablon de site-ul. Pentru a face acest lucru, împărțiți o imagine de ansamblu în mai multe părți, numărul și dimensiunea celulelor sau a blocurilor dorite.Programul Adobe Phohtoshop există un instrument special pentru tăiere imagini - Slice Tool. Cu acest instrument, la fel ca o imagine de cuțit este tăiat la numărul dorit de bucăți. „Stretch“ poate, trebuie să se țină seama de faptul că, în completarea unora dintre blocuri de text sau celule de tabel pe pagina a site-ului. Prin urmare, aceste celule trebuie să taie bucăți de imagine, astfel încât atunci când copierea nu creează impresii țiglă.

Când imaginea este tăiat în numărul necesar de piese, este necesar să-l salveze. Programul Adobe Phohtoshop face cu ușurință. În meniul File, trebuie să selectați Salvare pentru dispozitive Web. În caseta de dialog, selectați tipul de «HTMLimages» fișiere, specificați «index.htm» un nume de fișier sau «index.html» (extensia .htm preferat) și salvați fișierul în directorul rădăcină al site-ului dvs. în viitor. Dacă totul a fost făcut în mod corect, acesta va apărea în dosarul corespunzător imaginile de fișier index.html și catalog. Imaginile vor fi pur și simplu toate piesele tăiate ale imaginii.

Ce urmează? Putem modifica numai fișierul index.html, astfel încât atunci când completarea textul său nu a funcționat sau rupe imaginea de dungi albe. Pentru a evita astfel de probleme, trebuie să selectați pentru celulele care imaginile ar trebui să fie fundal, care celula va fi crăpate sau combinate. Nu dispera dacă nu puteți să perfecționeze prima dată pentru a tăia imaginea dorită poate dura câteva încercări dureroase. Dar, ca urmare a designului site-ul este exact modul în care doriți, și site-ul va va incanta cu originalitatea si unicitatea.