Cum să se plieze cuptorul cu propriile sale mâini (ghid pas cu pas film)

Cum să se plieze cuptorul cu propriile sale mâini (ghid pas cu pas film)

Cabană pentru locuitorii din mediul urban - un loc de odihnă.

Construcția cuptorului la cabana

Cum să se plieze cuptorul cu propriile sale mâini (ghid pas cu pas film)

Cuptor, pliat mâinile lui va face să vă simțiți confortabil în țară.

Astfel, oferind un fel de stațiune, casa de vacanta, și, uneori, chiar și un sanatoriu pentru cei care sunt cele mai multe ori în birouri înfundat și blocajele în trafic. Pot exista o multime de odihnă pasiv și activ. Alege pentru tine - o plimbare prin pădure, cules fructe de padure si ciuperci, pescuit sau de ședere cu prietenii relaxare după o baie. Și el și cealaltă opțiune este foarte atrăgătoare, și se fierbe până la faptul că țara trebuie să fie neapărat o baie cu o sobă, sau în casa cu propriile sale mâini, puteți adăuga până reale aragaz rusesc. care va permite, chiar și în cele mai grave înghețurile se simt confortabil aici.De stabilire soba în baie

Pentru cei care s-au confruntat vreodată cu necesitatea de a stabili cuptor în baie. Nu va fi complicat să o facă cu propriile sale mâini. Nu este mult mai dificil va fi de a face începător care nu sa confruntat cu lucrări soba-de instalator.

Cel mai de bază în zidărie cuptor le va fi că trebuie să se calculeze în mod corect proporțiile componentelor unei soluții pentru cuptor zidărie.

Principalul lucru - pentru a alege argila dreapta. Este pur și simplu este principalul ingredient în soluție pentru instalarea cuptorului. Nu toate argila este potrivit pentru utilizarea în zidărie, mult depinde de ceea ce este consistența sa, condițiile în care este produs și depozitat pentru o anumită perioadă de timp. Verificați dacă vi se potrivește găsit argilă (achiziționat) pentru amestecarea unei soluții sau nu, pot fi propriile lor mâini.

Cum de a alege cuptor de lut mortar pentru montarea într-o baie de unul singur?

După cum sa menționat deja, în scopul de a stabili propriul cuptor de caramida, trebuie să selectați și să se combine în mod corect toate ingredientele. Există mai multe modalități cu privire la modul de a alege argila dreapta si multe alte ingrediente pe care va trebui să adăugați, în funcție de consistența lut. Este de trei tipuri - uleioase, normale și subțiri. Cea mai bună opțiune, desigur, este o argilă normală. Găsiți-l destul de dificil, în forma sa pură, astfel încât cel mai probabil, va trebui să se adauge nisip sau alt tip de lut, care va obține rezultatul dorit. Deci, cel mai simplu (dar nu foarte fiabile opțiune) verificarea argila este de a adăuga (dacă este uscat) la apă și frământare acestuia. Din masa rezultată ar trebui să se rostogolească o minge, care trebuie să fie uscat. După aceea va trebui foarte mult să-l arunce pe podea. Dacă mingea se năruie, atunci argila nu este potrivit pentru soluția. Dacă mingea rămâne intactă, astfel încât argila poate fi utilizat la montarea cuptorul în baie.

Cum să se plieze cuptorul cu propriile sale mâini (ghid pas cu pas film)

argilă normal este greu de găsit în forma sa pură, astfel încât trebuie să-l adăugați în nisip sau alte argile.

O opțiune mai sigură, în care te trebuie să modeleze nu numai mingea, dar, de asemenea, Patty. Mingea nu ar trebui să fie mare în dimensiune (suficient de 5 cm în diametru), iar Patty pot fi făcute din același bec, zdrobirea-l. În acest caz, diametrul său este de aproximativ 10 cm. Cifrele rezultate sunt, de asemenea, supuse unor condiții normale (poate fi direct în cameră sau pe stradă, în vara) pentru a se asigura că acestea sunt uscate. La sfârșitul 2-3 zile, puteți vedea ce sa întâmplat cu ei. În primul rând, să acorde o atenție la Patty. În cazul în care fisuri, atunci argila este prea gras. Se amestecă soluția trebuie să adăugați nisip. În cazul în care nu este spart, aceasta nu înseamnă că argila normală. Sandy argilă, de asemenea, nu este acoperită de fisuri în stare uscată. Dar este foarte fragil. Și aici este locul unde am veni la îndemână, iar al doilea produs nostru - mingea. Acesta, la fel ca în primul caz, aveți nevoie pentru a lovi pe podea. nărui lut nisipos și stânga intact normal. În primul caz (în cazul în care argila se va înclina) în soluție trebuie să adăugați lut grăsime. argilă normală poate fi utilizat în soluție, fără adaos de nisip.O soluție pentru zidărie

Pentru rabatarea soba în sine, soluția pentru bricklaying includ majoritatea aceleași ingrediente:

După cum sa menționat deja, argila poate fi amestecate împreună, se amestecă cu apă, dacă este subțire, sau se poate folosi numai argila. Există mai multe modalități de amestecare a soluției pentru cuptor zidărie. Pentru prima nevoie de o cutie de metal mare, pe care o puteți urca direct în jos. Se merge argilă uscată, care este umplut cu apă. În această stare, amestecul a fost lăsat timp de 3 zile. După această perioadă, timpul de frământare. cizme de cauciuc Don, urcă în cutie (pelvis sau boiler) și amestec picioare de rulare argilă. Această metodă vă permite să se pisa rapid și nu foarte greu, bucati de lut. După ce masa sa dovedit mai mult sau mai puțin uniformă, este necesar pentru a testa mâna și scoate toate piesele nemăcinate de lut sau orice materii străine.

Cum să se plieze cuptorul cu propriile sale mâini (ghid pas cu pas film)

Pentru a crea o soluție de argilă uscată să toarne apă și se lasă timp de 3 zile.

Verificați soluția rezultată cu mâinile au nevoie de o mistrie, lopata sau cărămizi. Primele două instrumente de care aveți nevoie să se scufunde în soluție, și apoi încercați să porniți instrumentul pe de altă parte. În cazul în care soluția să alunece lin lopata (sau cu o spatula), puteți trece la o stabilire. În cazul în care se desprinde din soluția de metal, este necesar să se adauge mai multe tip de grăsime argilă. Ei bine, dacă este, dimpotrivă, nu unstuck, soluția este lipsită de nisip. O altă opțiune verificare prin cărămizi este că una dintre ele este aplicat un strat mic de soluție (aproximativ 2-3 mm). Pe ea este plasată cărămidă și a doua presele (sau rap mânerul drisca). Lăsarea structura rezultată timp de 5-10 minute. După ce timpul alocat este în sus, încercați să ridice cele două cărămizi, care deține numai superioare. Dacă se întâmplă acest lucru și cărămida inferior nu va cădea, apoi se obține o soluție adecvată. Dacă o caramida a cazut, se adaugă la amestecul rezultat are o argilă grasă.

O a doua metodă pentru amestecarea soluției presupune adăugarea de nisip din zidărie de cărămidă. Pentru a face acest lucru aveți nevoie de o cutie mai lungă și un parchet obișnuit (lemn, oțel sau alt material). Pe ea este amplasat un prim strat de lut, care este turnat cu puțină apă, apoi din nou pus un strat de lut, care este din nou stropit cu apă. Acest lucru continuă până la până la sfârșitul întregului lut. Lăsând deal rezultat pentru un timp, după care este compus dintr-un fel de pat. Lățimea ei ar trebui să fie nu mai mult de 30 cm, în scopul de a face mai ușor să se amestece. Iar lungimea va depinde de cât de mult lut ați impus-o pe podele. A terminat germinativ începe să „hack“ marginea lamei lopata aproximativ la fiecare 10-15 cm. lopata semănatului și estetic verifica modul în care argila este păstrată pe o lopată. Dacă este necesar, puteți adăuga nisip sau alt tip de argilă. Apoi, din nou, din munții nou formate din lut pat de modă, care este tăiat în bucăți mici. Acest lucru continuă până când amestecul este neted și nu va respecta specificațiile cerute.

caracteristici stivuire

Înainte de a începe construcția cuptorului, este necesar să se aleagă locul potrivit pentru ea. Aici ar trebui să acorde atenție faptului că țeava (coș de fum) a cuptorului nu trebuie să treacă prin bârnă și sol, astfel încât să nu provoace muncă inutile. Sub soba trebuie sa fie umplut cu o fundație care trebuie să fie mai mare decât în ​​zona cuptorului de sine. Pe fiecare parte a fundației planificate părți ale cuptorului trebuie să acționeze pentru 5-8 cm parte a structurii de fundație .:

  • Ciment - Partea 1;
  • nisip - 3 părți;
  • apa - 1 parte;
  • pietriș sau mici pietre - 3 părți.

Cum să se plieze cuptorul cu propriile sale mâini (ghid pas cu pas film)

Pentru a face fundația trebuie să se amestece de ciment cu apă, apoi se adaugă nisip și ultimul lucru - dărâmături.

Pentru a începe cu ciment amestecat cu apă și apoi se adaugă la nisip și ultimul lucru - dărâmături. După cum este necesar, pot fi adăugate și apă (dar nu mai mult de o jumătate din părți). Pentru fundație care aveți nevoie pentru a face un mic canal, care nu va consolida doar cuptorul și pentru a preveni proiectul său, dar, de asemenea, pentru a preveni apariția unui incendiu. Golful fundație, este necesar să-l lase cel putin o zi sa se intareasca. Pe o fundație congelate înainte de a începe să stabilire, este necesar să se impună o impermeabilizare. Apoi se procedează la instalarea primului rând. În primul rând, trebuie doar să adăugați în sus cărămizi în jurul perimetrului viitorului cuptorului. Asigurându-vă că coșul de fum nu va primi nici un fascicul sau în căpriori care transportă, puteți trece la adăugarea soluției. grosimea acestuia nu trebuie să fie mai mare de 4 mm. După ce primul rând este gata, trebuie să definiți un nivel vertical care nu vă permite să „fure“ unul dintr-un cuptor de perete lateral. În acest scop, fiecare colț al cuptorului până la tavan extinde fire groase sau frânghii.

Cum să se plieze cuptorul cu propriile sale mâini (ghid pas cu pas film)

Și ușa clapeta este fixată prin mortar între cărămizi.

Conform limitatorul rezultat poate continua ouat. Odată cu creșterea cuptor pe fiecare rând, nu uitați că fiecare dintre ele ar trebui să traverseze cealaltă, meciul poryadovkoy că este, nu ar trebui să fie permisă. Acest lucru poate duce la dezintegrarea laturile individuale ale cuptorului. Cusăturile umple posibil, dacă nu sunteți apoi efectua lucrări pe tencuieli. Noi nu ar trebui să pierdem din vedere faptul că elementele metalice (clapeta de aer și ușa) trebuie să fie prezent în cuptor. De asemenea, ei atașați cu o soluție între cărămizi, dar cel mai bine este să le crească, astfel încât acestea sunt deținute mai în siguranță, în zidărie. Dacă nu ai încredere în care au finalizat toate lucrările perfect, puteți începe tencuieli. Acest lucru se poate face și la cuptorul uitat frumos și estetic plăcut. O soluție pentru tencuială poate diferi ușor de soluție de stabilire. În acest caz, va servi ca o corecție a compoziției incorecte a soluției. Mucoasa cuptorului poate fi decorat prin efectuarea o varietate de ornamente pe mâinile ei. Astfel, pune un cuptor de caramida cu propriile sale mâini în țară este sarcina destul de fezabil.