Cum să te îmbraci pentru fata pe nunta ta, dacă mireasa sub jumătate de ea un cap

Diferența în toate - că podeaua capului? Asigurați-vă mire urca pe urmele lui, bine, sau pe platforma! =)

De fapt, de asemenea, am confruntat cu această provocare. Urmăresc soțul ei (fostul logodnic), dar atunci când se potrivesc pe tocurile devin mai mari. Sincer am prikompleksovyvayu de la acest lucru, iar soțul meu este dimpotrivă „trage“!O mulțime de tipi ca să fie alături de ei o fată înaltă, subțire, cu atât mai mult în timpul nostru nu crește, nici diferența de vârstă nu deranjează pe nimeni, dar bunicile vechi de școală!

Dar, ce să spun, eu însumi personal, sunt absolut calm pentru persoanele cu gay!

Ei bine, nu se va abate de la subiect.

Vreau doar să spun, dacă amândoi nu ispytavala în acest sens, nici un disconfort, purta ceva care vă place cel mai mult, și nu ceea ce dictează regulile „turma“. Suntem cu toții în frumosul lor, toată lumea are o opinie. în cele din urmă vom face legume nu mălăieț!

Cât de mulți oameni - atât de multe opinii, dar poate că ar trebui să vă faceți griji cu privire la opiniile altora? Principalul lucru pe care este singur, împotriva întregii lumi! TocaŃi normele existente pe jumătate și strălucire.

Dacă totuși doriți să se uite mai jos mire recomanda baletochki sau pantofi cu tocuri joase.

Dacă și în măsura în care doriți să arate mai mici, dar ce pot să spun, că e timpul să lucreze și să mănânce totul! Tu - aceasta este ceea ce mananci!

Fii băieți fericit. Sfaturi și lyubof! =)

Sistemul a ales acest răspuns cel mai bine

Dacă ea a decis că acest om merită să fie soțul ei, creșterea nu ar trebui să joace nici un rol.

În cazul în care diferența este suficient de mare, unele pantofi de uzură, aceasta nu a salva situația.

Prietenii noștri au avut nunta. Mireasa era îmbrăcată la fel ca ea a vrut. Arăta uimitoare. Frumos figura, rochie cu o tăietură-pește, un toc înalt. Ea grinzi, iar mirele, și așa mai știe cui să se căsătorească ar lua. El a lăsat să fie mândri.În timpul împușcarea fotografului acordă o atenție la modul de a pune un cuplu la câteva imagini obținute fără accentul pe creștere. De exemplu, pe un set comun de fotografii de pe scări, în biroul de registru, și a cerut mireasa să vină în jos cu un pas mai jos. I-am așezat într-un scaun, iar mirele a pus un braț în jurul umărului. Pe un alt exemplu de realizare, mireasa a coborât pe scări, iar el ia dat mâna.

În cazul în care mireasa si mirele aceeași înălțime, pantofii fără toc și o tunsoare scăzută poate egaliza perechea. Atunci când o jumătate de diferență de cap, atunci nu fac nimic.

Dacă aveți o diferență de înălțime nu deranjează, atunci nu vă faceți griji ceea ce cred altii.

Și dacă sunteți îngrijorat, atunci iată câteva sfaturi:

  • Sau nu purta tocuri sau foarte mici (doar 3-5 cm)
  • Sunt pantofi pentru bărbați cu crescut de pantofi din spate. Spune, Tom Kruz „tocuri ascunse“ în sine la creșterea de 5 cm adaugă.
  • Evitați coafuri înalte. Updo te face vizual chiar mai mare.
  • Puteți încerca să organizeze o nuntă în stil vechi, în cazul în care mirele va fi îmbrăcat în costum și pălărie. Hat nakinet ea cel puțin 15 cm în înălțime.
  • Fotografiat dreapta. sedinta foto Foarte popular în parc, în cazul în care cuplul stau pe gazon. Sau fotografii, în cazul în care mirele deține mireasa lui în brațe. Sau un fel de fotografie fantezie. De exemplu, în cazul în care toți oaspeții în același timp cu tinerii căsătoriți sări. Și așa mai departe.
  • rochii de voluminoasa scurta vizual figura unei fete și rochie „cifra“ este extinsă.

Nu purta tocuri prea inalte, nu fac tunsoare mare, o rochie magnifica este, de asemenea, vizual crește. O mireasa poate purta o pălărie pentru fotografie, cu condiția ca merge la el. Nu în registru, desigur)) Pentru fotografii, puteți găsi locuri cu o pantă și mire stau pe o parte inferioară. Pe scări, de asemenea, poate bate diferența de înălțime. Nu sta prea aproape. Și Photoshop pentru a vă ajuta. Și tu poți face doar ignora lucrurile mici, cum ar fi diferența de înălțime, pentru a fi „deasupra ei.“

Cum să te îmbraci pentru fata pe nunta ta, dacă mireasa sub jumătate de ea un cap