Cum sa te imbraci pentru o nunta

Cum sa te imbraci pentru o nunta

Cum sa te imbraci pentru o nunta

Check out invitația la nuntă. În plus față de informații importante, cum ar fi locația și timpul ceremoniei, o invitație conține de obicei o notă despre codul vestimentar (casual, semi-formale, oficiale).
  • Cele mai multe nunta moderne implică lungime rochii de cocktail sau sub genunchi pentru femei și jachete și cravate - bărbați.
  • Format Black Tie (în engleză -. Cravată neagră) înseamnă rochie de la podea pentru femei și pentru bărbați smokingul. rochii de cocktail sunt de asemenea potrivite, dar numai în cazul în care este rochii de lux și elegante. În ceea ce privește bijuterii, perle, diamante sau alte pietre prețioase va fi un mare plus fata de dulapul tau.
  • În cazul în care codul de rochie de mireasa - casual, costume pentru femeie rochii casual, simple sau pantaloni bluză elegantă strictă. Bărbații ar trebui să aleagă pantaloni clasic și cămăși.

Cum sa te imbraci pentru o nuntaCum sa te imbraci pentru o nunta

Luați în considerare locul de desfășurare la alegerea hainelor. Unele locuri necesită o uzură mai formal decât altele. De exemplu, în cazul în care nunta are loc pe coasta sau în orice alt loc în aer liber, o astfel de căsătorie este haine confortabile și mai potrivite în stil casual. Și invers: nunta, a avut loc în interior, de obicei însoțită de un cod vestimentar mai formal.Cum sa te imbraci pentru o nunta

Cum sa te imbraci pentru o nunta

Să ia în considerare vremea, ora din zi și de timp a anului. In mod normal, nunti care petrec seara, mai ales în timpul iernii, mai formale decât cele efectuate în timpul zilei, în vara sau primăvara.
  • Toamna și iarna rochie de mireasa costum cu dantelă, paiete si margele. nunti de iarna sunt cele mai relevante rochie cu mâneci lungi. Ca îmbrăcăminte exterioară, pentru a alege un strat și cizme cald.
  • Primavara si vara nunti sunt de obicei mai puțin formale, dar ar trebui să se uite la invitația de a vă asigura că ați înțeles corect. Rochii de primăvară poate fi scurtat - optim este considerat a fi la genunchi sau puțin deasupra. Descriere Cu imprimeuri florale, dungi și culori pastelate (de exemplu, crema, piersici, bej).

Cum sa te imbraci pentru o nunta

Cum sa te imbraci pentru o nunta

Amintiți-vă rolul dumneavoastră în nunta. Dacă - martorul, atunci ar trebui să discute tinuta cu mireasa. mirese doresc adesea să vadă martorul pe ceva specific - ceva care s-ar amesteca armonios cu hainele de mire, mireasa si martorul, deci este mai bine să se prevadă acest lucru în avans. În cazul în care mireasa este nici o preferință specială, să fie ghidată de următoarele reguli.
  • Evitati culorile prea luminoase (aur, argint, portocaliu strălucitor) și desene (de exemplu, bare). Cauzarea culorile și tiparele pe care le atrage prea multă atenție, care ar putea să perturbe mireasa - după ziua nuntii, toți ochii sunt orientate spre ea. Alege rochia la genunchi sau puțin mai scurte sau mai lungi. Nu rochii potrivite și foarte deschisă, deoarece acest lucru nu se va face numai pe cei din jurul tău tot timpul să ia în considerare, dar va arăta lipsă de respect pentru toți cei prezenți.
  • La martor trebuie să se potrivi sau Tuxedo (în funcție de nunta dacă în mod oficial). Pe Nuntile semi-oficiale costume adecvate, în timp ce codul vestimentar Black Tie Tuxedo înseamnă. Preferați de culoare neagră sau gri și asigurați-vă că pentru a regla costum sub figură.
  • parintii Aspect de mireasa si mirele ar trebui să îndeplinească la eveniment, precum și vârsta lor. Mamele trebuie să aleagă lungimea rochie corespunzătoare și să evite culorile prea saturate.