Cum se ajunge de la Paris la Versailles

O dată la Paris, studiind „cel mai romantic“ oraș din lume, turiștii caută de multe ori pentru a extinde limitele a ceea ce a văzut. Una dintre cele mai populare zone suburbane din capitala Franței - Versailles. complex luxos palat construit de Ludovic al XIV-lea. În acest articol vă vom arăta cum să ajungi la fosta reședință regală în toate modurile posibile. Sperăm că unul dintre ei va fi mulțumit și va fi „testate în practică.“







Distanța între Paris și Versailles - aproximativ 20 km.

Palatul și întreaga zonă înconjurătoare sunt închise în zilele de luni (precum și multe muzee franceze). Înainte de a merge într-o excursie la Versailles, a verifica dacă a existat un sanitar sau de week-end.

Există astfel de excursii în jurul 56 EUR - pentru adulți și aproximativ 38 de euro pentru copii.

De la Paris la Versailles cu trenul

Cum se ajunge de la Paris la Versailles

Una dintre cele mai populare moduri de a ajunge de la Paris la Versailles - ia trenul RER (sistemul de trenuri de mare viteză care leagă suburbiile unele cu altele și cu centrul orașului). Ai nevoie de o linie C ( «a lua prins“ pe ea poate fi la stațiile Musee d'Orsay, Les Invalides, Gare d'Austerlitz, St. Michel-Notre Dame, Invalides, Pont de l'Alma și Champ de Mars-Tour Eifell).

Durata călătoriei va dura aproximativ 40 de minute și trenurile circulă la fiecare 20 de minute. pret bilet - aproximativ 7 € (în ambele direcții), acesta poate fi achiziționat de la box-office. stopul dvs. - Versailles Rive Gauche. Ieșind pe tren, traversează drumul și să ia pe strada Rue de Paris, și pe ea ați mers pe jos timp de 10-15 minute înainte de porțile palatului.

Tren circulă în direcția opusă cât mai des la Versailles.

De exemplu, dacă luați trenul RER pentru a opri Invalizilor la 08:26, atunci va ajunge la Versailles, în timp pentru deschiderea (ora 9:00).

O altă modalitate de a obține de la Paris la Versailles cu trenul - este să se așeze în SNCF (linia L) de la una din stațiile din Paris - Saint-Lazare (stopul dvs. - Versailles-Rive Droite) și Montparnasse (stopul dvs. - Versailles-Chanties). Biletele pot fi achiziționate de la box-office, costa un fel - aproximativ 3 euro. Călătoria va dura 30 de minute. Cu toate acestea stație sunt la distanță decente complexul palatului (picior - 20-25 minute).

De la Paris la Versailles cu autobuzul

Cum se ajunge de la Paris la Versailles

O altă modalitate de a obține de la Paris la Versailles - mai întâi cu metroul (linia 9), pentru a ajunge la stația Pont de Sevres. Apoi, du-te în oraș și să ia autobuzul №171 (oprire este situat în imediata apropiere de ieșirea de metrou). Autobuzele circulă la intervale de 15-20 de minute. unitate de teatru la Versailles vă va dura aproximativ 30-40 de minute. Rețineți că modul în care bugetul - un bilet cumpărat la metroul de birouri de bilete, poate fi folosit pentru a călători în autobuz.







Consiliul - schimb (dacă nu sa făcut deja acest lucru), dolari sau în altă monedă la euro. La Versailles (și în toate Franța) să plătească pentru bilete și alte servicii / produse care profită de euro.

De la Paris la Versailles cu mașina

De la Paris la Versailles și este ușor accesibil cu mașina. Utilizarea hărții auto sau navigator, lăsați șoseaua de centură, apoi autostrada A13. care vă pliați următoarele semne la Rouen. În continuare, trebuie să urmați semnele de Versailles. timp de călătorie - 30 de minute. Parcare la complexul palatului este destul de spatios, dar a plătit. Acesta costa 5 euro pentru primele două ore și 12 € - timp de 8 ore.

Apropo, puteți utiliza o resursă la îndemână pentru calcularea traseului, selectați drumurile (plătite sau piese gratuite).

Rent a car din Paris este ușor - o poți face „live“, mersul pe jos prin centrul Parisului, în aeroport (probabil cea mai scumpă opțiune) și on-line (optim convenabil și pentru prețul). Toate ofertele companiilor locale și internaționale au adunat pe un singur site.

De la Paris la Versailles cu taxiul

De la Paris la Versailles se poate ajunge cu taxiul - călătorie vă va dura aproximativ 50 de minute și va costa de la 60 de euro. KiwiTaxi taxi comanda pe site-ul. Suntem angajați în transferuri pe distanțe lungi. Dacă călătoriți o familie de 3-4 persoane sau unui grup de prieteni, un taxi de la Paris la Versailles pentru a fi cel mai rapid și cel mai convenabil mod de a ajunge acolo. Și răspândirea costul unui taxi, la toate, fiecare va plăti aproape la fel de mult pe transportul public. Un alt avantaj - nu este nevoie pentru a înțelege nuanțele de transport în comun din Paris și suburbiile sale.

De la Paris la Versailles cu bicicleta

Cum se ajunge de la Paris la Versailles

De la Paris la Versailles se poate ajunge cu bicicleta, dar distanța dintre ele este mică și poate fi depășită, chiar și pentru cei care nu fac parte din practica tur cu bicicleta. Rent a „doua roti“ poate fi într-o varietate de atracții turistice din Paris.

stație de cale ferată Raymond Poincare - Una dintre cele mai populare articoleé. Modul de operare este, de obicei, de la 07:00 la 20:00 (pauză de masă - de la 12:00 la 14:00), în timpul săptămânii și de la 11:00 la 18:00 la sfârșit de săptămână. Costul de închirierea unei biciclete convenționale - 12 euro. electrice - 20 de euro pe zi.

Vă reamintim că, dacă nu ați achiziționat cardul ca Muzeul de la Paris (Paris Museum Pass). este necesar să se facă acest lucru. pentru intrarea ei la Versailles, și liber, și fără cozi (și acestea sunt foarte impresionante în sezonul de vară). Cardul poate fi cumpărat în chioșcuri turistice și la stațiile de metrou și de la aeroport și la stațiile de autobuz.

hoteluri Versailles

V-am spus cum să ajungi la Paris la Versailles în toate modurile posibile: cu mașina, cu trenul, autobuzul sau chiar cu bicicleta. O călătorie plăcută și noi impresii luminoase!

Dacă vă organizați călătoria de unul singur, puteți verifica oricând costul de bilete la aviasales și valoarea la hoteluri Booking.com.

Cum se ajunge de la Barcelona la Madrid cu avionul

Avantaje muta de la Barcelona la Madrid, avionul. Companiile care furnizează servicii aeriene, detalii ale zborurilor, precum și costul rezervării. Informații despre aeroporturile din Madrid și Barcelona, ​​transferuri la aeroport, pentru a alege modul cel mai convenabil de transport de

Stațiunea de schi Val Thorens, Franța

În acest articol vom descrie stațiunea Val Thorens - cum să ajungi la el, ceea ce el are pante și lifturi, astfel cum sunt permise de schi pentru stațiunea, care este situat în apropiere, în cazul în care să mănânce și ce să facă.