Cum se schimbă o lampă fluorescentă lung care parte și cum se introduce în lampa

Problema nu este foarte clar, ceea ce înseamnă o petrecere? Voi încerca să răspundă în detaliu. Partidul nu contează, concluziile sunt aceleași la ambele capete. Ca terminalele aranjate lampholder relative depinde de proiectarea lămpii. Concluzii standard variante sunt dispuse vertical și se introduce în sloturile de pe suportul de lampă, apoi manivela lampă la 90 de grade pentru fixarea și strânsă legătură cu contactele. Pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră cu precizie nevoie pentru a vedea lumina în sine.Cum se schimbă o lampă fluorescentă lung care parte și cum se introduce în lampa

Kim Chen Eun [196K]

6 luni în urmă

Este mai bine pentru a schimba lungimea fluorescente (lumina zilei) întreruperile de energie a lămpii, care este primul pas, acesta este alimentată cu energie (și o mai bună mașină, și nu numai comutatorul).

La înlocuirea lămpii, ar trebui să fie confortabil cu ea trage, care este, probabil, necesar pentru ceva să stea, de exemplu scaun, masă, scara.

Mâinile care dețin pe (cu două mâini) cât mai aproape posibil de marginile lămpii.În continuare ne-am înșela pe ea, aproximativ un sfert de tură.

Pe cartușe au sloturi de pe pinii lămpii, aici este o imagine

Cum se schimbă o lampă fluorescentă lung care parte și cum se introduce în lampa

care sunt aceiași pinii sunt vizibile.

Pinii din caneluri și poate lampă (un capăt) pentru a coborî în această dezmembrare este finalizată.

Instalarea este, de asemenea, nu este dificil, toate la fel, dar incepand cu ace de contact în crestăturile și aliniați lampa (ambele părți în mod natural) au fost defilat și la aproximativ 90 de grade.

În general, totul este posibil fără fanatism, verifica instalarea, doar trăgând în jos lampa.

Porniți aparatul făcând clic pe comutator, totul ar trebui să funcționeze.

Lămpile fluorescente lungi au capete diferite, ele sunt complet identice și au capace pe capetele a două vârfuri de metal.

Pentru a introduce lampa în lampă, rotiți piroane perpendicular pe carcasa corpului de iluminat, pentru a obține două runde în stud și rotiți 90 ° la lampa de pini intra cârlig-blocare-Pins - ați terminat!

Pentru a scoate lampa, este necesar, din nou, să-l transforme cu 90 ° și să aducă piroane de dispozitivele de blocare cârlig, apoi extrageți lampa.

Cum se schimbă o lampă fluorescentă lung care parte și cum se introduce în lampa