De ce „tractor“ pierdut „Barys“

Fan Club despre motivele pentru înfrângerea „tractor“ in playoff: echipa Chelyabinsk cu un scor de 2-4 în seria a pierdut în Kazahstan „Barys“.

De ce „tractor“ pierdut „Barys“

implementarea lentă a majorității. Întregul sezon, „tractor“, a avut probleme serioase cu desen prea mult. Au existat unele sclipiri joc de succes, dar problema a rămas la mare, iar în playoff-l din nou viu amintit de la sine. Există o întrebare de a judeca, dar a dat încă arbitrii „tractor“ de a juca în majoritatea, iar echipa lor nu a utilizat incomplet.Lipsa de legături de antrenare. Pentru întregul sezon în „tractor“, a existat doar o singură legătură lider - Kruchinin - Paul Szczechura - Yakutseni, deși el nu a avut întotdeauna suficient de stabilitate și leziuni împiedicat Alexei Kruchinina. În playoff, aceste trei „împușcat“ numai în a doua etapă, și ultima întâlnire nu a trebuit să joace Maksima Yakutseni. Bazați pe link-uri, cum ar fi o minge - Pestunov - Penkovskiy (Gubarev) și Tridchikov - Novotny - Roy a fost prea încrezător. Yury Petrov și Alexander Chernikov au fost utile doar în distrugerea. În general, „tractor“ nu a fost un lider care ar conduce echipa din spatele.

tineret nepregătit. În Chelyabinsk a construit mult timp un lanț de școli - „Polar Bears“ - „Chelmet Chelyabinsk“ - „tractor“ și funcționează, dar nu este așa cum ne-am dori. Bile si Penkovsky era deja dificil să se numească tinerilor, progresul incontestabil acest sezon este (au bătut un record personal), dar in playoff, ei nu trage. Alexander Tridchikova a avut mult mai devreme pentru a ține la distanță de bază. Atât în ​​principiu și Vitaly Kravtsov - a fost greu să se obișnuiască cu hochei pentru adulți, dar are un mare potențial în mai multe partide „masochniku“.

Erori manageri. Probleme în mare măsură menționate au fost asociate cu o compoziție completă. În timpul acestui sezon echipa a schimbat o mulțime de jucători străini - transferuri Michal Birner, Rzhepika și suficiente nu poate fi numit de succes, așa cum Roy după aceea. Mergând Jiri Novotny dificil de evaluat - el însuși a dat complet la pământ, dar din legionarul încă nevoie de înaltă performanță. În plus față de străini, ca să nu mai vorbim de tranziția dezastruoasă Igor Mirnova, care a văzut ca viitorul atacant. Despre semnarea Serghei Sentyurin la toate rușine să spun. Dacă vorbim despre apărătorii, atunci nu a existat nici un jucător de apărare cu mânerul dreapta și o aruncare puternică și precisă, cineva ar fi putut fi folosite în majoritatea.greșeli coaching. Edward Zankovets cunoscut mai mult ca un asistent, și, prin urmare, posibilitatea de coaching minimalizează în mod artificial. Cu toate acestea, el a lucrat cu mulți specialiști străini bine-cunoscute și experiență în KHL și playoff League a fost nimic nou pentru el. Și specialist belorumynsky, din păcate, aproape complet învins Anwar Gatiyatulin, pentru care acesta a fost un debut de playoff. Nu a ajutat mentor „tractor“ și asistenți mai experimentați Ravil Gusmans și Vitaliy Yachmenev. De la ei, spre deosebire de fostele atacatori a asteptat construit de lucru în atac și majoritatea. Nu este o coincidență de management „tractor“, a anunțat permutări posibile ale personalului de coaching - a Gatyatiulina noi asistenți pot apărea în noul sezon.

Cu toate acestea, în orice caz, „tractor“, a făcut un pas înainte, după un sezon trecut dezastruos. Pentru Anwar Gatiyatulin a fost primul sezon plin ca antrenor principal - echipa a terminat sezonul regulat pe un mare pentru el însuși în locul al patrulea, dar cu playoff din prima afacere nu sa întâmplat. Dar este o experiență bună pentru un antrenor tânăr și echipa sa. Sperăm că va fi capabil să facă treaba pe bug-uri și în sezonul următor, iar conducerea „tractor“ va înceta să citească frunzele de ceai în selecția de jucători noi și, în special legionarilor.

Mai ales pentru fanii clubului „tractor“

La birou. Tractoare Online șters mesajele 9 din 10 - sunt doar complet neutre, cea mai mică critică nu este trecut. „Totul este bine Marquise frumos (Dubrovsky) și bun în cazul nostru!“ ... O anumită fată din presa de serviciu (HC Traktor_Official), judecând după postarea ei - fără ureche sau bot în hochei, în conformitate cu lumea în oaspetele pe care fanii Chelyabinsk fac doar ceea ce scrie o ofensivă, și așa mai departe, spun ei, tot ceea ce trebuie să îndure. El încearcă să prezinte fanilor „tractor“ aduna niște ciudați (aparent, spre deosebire de răsfățatul fanilor drag la clubul ei). Grăbește de asemenea, el a fost prins furând și Marquis l-ar fi dat un tată cu genunchiul în fund. Tractor poate fi fost mai ușor.

observator

Youngster Casa - toate cazului. Putem, desigur, și cuvinte neimprimabile de a utiliza, dar numai între ele și exclusiv în cazul, știind că să aplice „artileria grea“ în forumuri (bine, este atunci când toată răbdarea este epuizat) - In nici un caz, pentru că proprietarii de site-uri pot încă „ofensat“. Iar fanii Tractoare - oameni educați, care înțeleg multe despre hochei și respectând adversarul. Și această mișcare se referă la toate straturile de la „A“ la „H. Rezumat: încerca să descopere unele“ ciudați „printre fani Tractoare greseala periculoase.