Vezi ortografia înseamnă să meargă cum se scrie cuvântul merge ortografie cuvântul merge stresul în cuvântul

Stop de zayt'i, -ydu, -ydosh; plecat, plecat; care a vizitat; -ydya; bufnițe.
1. Plimbare pe cale de a vizita în cazul în care Dl. vizita pe cineva numit. și (colocvial.) a venit la care Dl. vizita pe cineva numit. Z. în magazin. Z. la prietenul său. Vino seara, trebuie să vorbești. Du-te o săptămână.


2. pentru cine (ce). Vino în cazul în care Dl. pentru cineva decât Dl. să ia cu ei. Z. pentru carte. Z. pentru un prieten.
3. abordare nu în mod direct, ocolind partea. Vest a pădurii. Z. dreapta.
4. Mergând, ajunge undeva BC. de departe, pentru unele n. limită. Z. în partea din spate. Z. în pădure. Z. gâturi în apă. C colț. Soarele a intrat în spatele unui nor, iar soarele a apus (ascuns în spatele la orizont). Conversația a venit după miezul nopții (Peren.). Disputa a mers prea departe (Perrin. Traversat limita admisă).
5. (1 l. L și nu 2. Upotr.). Despre discursul: apar, începe. Conversația a apelat la ceea ce Dl.
Nesov. du-te, -ozhu, -odish.


mnogokr. zahazhivat, -ayu, -aesh (k 1 și 2 Val.).
substantiv. set, -a, m. (1 la 3 și 4 znach.) și merge în jos, th., Wed. (3 și 4 la Val.).

Oprește-te, vezi. Du-te.

AUTORIZEZ bufnițe mele. nepereh. 1) a) Vino undeva l. smb. pe scurt, în trecere, pe drum. b) Vino undeva l. să ia cu el cineva. smth. c) Vizita, vizita cineva. 2) a) Se îndepărtează, se lasă pentru orice l. limite prea departe, sau nu în cazul în care i-au urmat anticipate. b) Mergand ascuns în spatele smth. c) Perrin. Du-te la orice l. se confruntă cu moderație. 3) să se apropie, se apropie de segmentul IMM. smth. ocolind partea din spate sau din lateral. 4) a) Conectați-vă pentru a ajunge undeva l. smth. b) să înoate. 5) Se elimină orizontul; apus de soare (despre corpurile cerești). 6) apar începând (din conversație, dezbatere, etc.).

AUTORIZEZ MY'll du-te, vii, te rog. plecat, plecat; care a vizitat, bufnițe. pentru a merge 1.

E interesant. Cuvintele care conțin (4 litere silabă). Vezi IT

etichetele paginii. ortografia du-te cum se scrie cuvântul merge ortografie cuvântul merge stresul în cuvântul merge cum se scrie cuvântul du-te ce înseamnă pentru a introduce o valoare care este de a veni să viziteze jhajuhfabz pfqnb RFR gbitncz ckjdj pfqnb ghfdjgbcfybt ckjdf pfqnb elfhtybt d ckjdt pfqnb RFR ghfdbkmyj gbcfnm ckjdj pfqnb