De ce studopediya salariu

Când eram în liceu, tata bogat ar invita de multe ori ma la ea, și așezat lângă mine și fiul său ar putea vedea cum el angajeaza noi angajați. Pe unul dintre aceste interviuri a venit un om, care a fost de mai mulți ani mai în vârstă decât tatăl bogat, el a vrut să un manager într-una din companiile sale. Acest om a fost în vârstă de aproximativ 45 de ani, el a avut o educație bună, un palmares foarte impresionant, o vastă experiență; El a fost bine îmbrăcat, și a dat impresia unei persoane foarte încrezător și competent. Potrivit cursul conversației, el a menționat în mod repetat că el a absolvit universitatea de primă clasă, și o diplomă de master în administrarea afacerilor a primit o universitate de prestigiu de pe coasta de est a SUA, și a absolvit cu onoruri.- Sunt interesat sa te angajeze, - a spus tata bogat de aproape o oră după interviu - dar de ce vă întreb un astfel de salariu mare?

Și candidați pentru poziția de început din nou să vorbească despre educație și impresionant palmaresul său:

- Am o educație bună, au experiența necesară, deci cred că sa dus la birou și poate revendica un astfel de salariu.- Nu te certa - tata bogat a fost de acord. - Dar să vă întreb: dacă aveți o bună educație și experiență, de ce ai nevoie de un loc de muncă? Și, dacă ești atât de deștept, de ce ai nevoie de salariul?

Candidat literalmente luat prin surprindere de o astfel de întrebare. El a mormăit ceva fără sunet și apoi a spus:

- Dar toată lumea are nevoie de un loc de muncă. Toți avem nevoie de salariul.

Camera a fost liniștită - tata bogat a vrut răspunsul lui a pătruns conștiința mea. Era evident că candidatul pentru postul a venit de la o realitate complet diferit, un alt context, o setare mentală diferită de tata bogat. El a început să se certe și să apere realitatea lor, în loc de a încerca să înțeleagă realitatea tata bogat. O privire mai atentă la candidat, tata bogat a spus încet:

- Dar nu am nevoie. Chiar dacă afacerea va fi scurtată, eu încă nu va avea nevoie de salariul.

Apoi, întorcându-se spre noi, a adăugat el:

- Și acești băieți nu au nevoie de ea. Ei lucrează pentru mine gratuit. De aceea, într-o zi va deveni mult mai bogat decât tine, chiar dacă nu termina astfel de instituții de învățământ de prestigiu, pe care le-au terminat, și nu primesc o diplomă cu onoruri. Nu vreau băieții ăia au nevoie vreodată un salariu - cu aceste cuvinte, tata bogat a luat cererea sa și a pus într-o grămadă pe partea de sus a celeilalte.

- Dacă mă decid să te duc la muncă, am să te sun. În acest interviu este de peste.