dieta adecvata pentru câini

Toată lumea știe că animalele noastre nu pot spune ce doare și ceea ce vrei, deci trebuie să monitorizeze cu atenție comportamentul lor. Vreau să împărtășesc cu voi o experiență care ma ajutat de la un catelus slab să crească câine sănătos și puternic.Totul a început cu faptul că, în casa mea era o dragă cu patru picioare - Spaniel română. Sunt conștient de toate examinările și vaccinurile care sunt obligatorii pentru vârsta ei. Totul a fost bine până într-o zi am văzut un cățeluș lins lapte de var de pe pereți. După examinarea de către un medic veterinar, am realizat că cea mai mare nevoie de a dezvolta o dieta care va ajuta catelul sa creasca sanatosi. Mai ales, în viitor, voi obține urmași sănătoși de câine.

După cum știți, toate vitaminele și mineralele necesare le primim de la legume, fructe, carne și pește. Dar animalele nu pot pur și simplu alimenta mâncarea la masă, dar, de exemplu, salata de legume, nu sunt de acord să mănânce în fiecare câine și nu poate fi pur și simplu pentru micul dejun servit pentru animale de companie de mere. La început, am avut mari probleme cu aprovizionarea cu alimente sănătoase câine, cu atât mai mult este că am un obiceiurile alimentare foarte pretentios. Dar în timp, am tot întâmplat, iar acum vreau să vă ajute să crească un câine sănătos. Dieta mea este potrivit pentru câini, cu un opt luni de vârstă, și nu necesită cheltuieli mari. Principalul lucru nu este de a merge la fanatism, să nu treacă vaccinarea obligatorie și nu uitați despre proglistovke.

dieta adecvata pentru câini
Permiteți-mi să încep prin a spune că eu sunt împotriva hrănire hrană uscată, așa cum a avut deja experiențe proaste: pisica mananca regulat de alimente uscate, rinichii nu a reușit. Potrivit celor trei medicilor veterinari sa întâmplat este din cauza hrana uscata. După o scurtă retragere, puteți începe. de două ori pe zi (dimineața și seara), punctul culminant principal al acestui de ceva timp deja posibil mâncare pentru câini, cu o vârstă de opt luni. Câinele meu ia mâncarea de la ora 10 și 21:00. Cea mai mare parte din dieta sa, am ales o varietate de cereale și capete de pui (cap de pui pot fi achiziționate de pe piață sau într-o fermă privată păsări de curte). Pe cratiță patru litri nevoie de 1 kg de capete de pui, care sunt fierte la fel ca și carnea de pui. Doar asigurați-vă că pentru a separa capul de ciocurile. Când capul de pui gata să fie strivit, apoi se toarnă într-o cantitate de cereale pentru a obține un terci. Porridge urmează sare (4 litri de sare 1 lingura). Aceasta este dieta principala a vasului de câine. Nu uitați: adăugați întotdeauna sare la mâncare pentru câini, dar niciodată nu se adaugă alte condimente, deoarece acestea pot deteriora mirosul câinelui sau provoca alergii. Acum, hai sa vorbim despre vitaminele ei înșiși.  1. Când gătiți, sunteți legume de curățare, nu aruncați-le pentru a evidenția ei recipient de plastic și se depozitează în frigider, după ce se spală cu atenție. Am colectat de curățare castraveți, sfecla, cartofi și resturi din diferite verdeață. Când terci este gata, trebuie colectate prin curățarea sfărâmare până la omogenizare într-un blender și adăugați-l la terci (în oala de patru litri, am adăuga 300 ml piure peelinguri de legume), principalul lucru care mizerie de data aceasta a rămas la cald, dar nu fierbe. Astfel, toate vitaminele din curățarea rămân în mizerie. Acest fel de mâncare Eu dau câinele meu tot timpul. Ea bucurie mânca și nu observați nu este nimic de prisos.
  2. dieta adecvata pentru câini
    O dată pe săptămână, timp de o oră înainte de micul dejun, am da cainelui un suc de fructe cu dieta iaurt: mere mici ar trebui să răzuiesc și se adaugă două linguri de iaurt sau smantana. Numărul de piure de fructe ar trebui să fie de două ori mai mică decât porțiunea de obicei. Pentru piure de fructe I iau mere, pere, portocale dulci, cireșe, căpșuni și așa mai departe. Principalul lucru pe care nu a fost sos acru, atunci animalul tau va fi fericit să mănânce această delicatesă.
  3. Odată ce este necesară o lună pentru a aranja câine „zi de pește“. Acest lucru va necesita nici un pește (pentru confortul dumneavoastră, ar trebui să alegeți pește care are mai puțin de oase), și un cap mic de varză. Pe o tigaie, 2 litri va avea nevoie de 300 de grame de pește și 300 de grame de varză. Varza ar trebui să fie zdrobit, deoarece cainele nu poate ca bucăți mari. Apoi se fierbe ureche, după adăugarea varza de fierbere ureche și se lasă languish încă 10 minute la foc mic. Acest fel de mâncare principal, astfel încât peștele nu erau oasele. Dimineața și seara, pur și simplu hrăni supa câine. Odată ce toate urechea va fi mâncat, du-te înapoi la terci.

Aici sunt toate ingredientele principale pentru dieta unui caine. Dacă alegeți să se hrănească câinele în acest fel, ea nu va avea nevoie de vitamine din farmacie veterinara. Câinele meu timp de trei ani, de trei ani, se hrănește cu dieta mea si acum arata foarte bine: un strat strălucitor; ,, dinți ascuțiți puternici albi; postura corecta si tonusul muscular. Mai mult decât atât, câinele este energic, mobil, întotdeauna într-o stare bună și nu a rănit timp de trei ani. Ea a adus de două ori puii. Cu o greutate de 11 kg în timpul sarcinii, ea a câștigat încă 3 kg. Prima dată când ea a dat naștere la șapte pui și la veterinar, care au luat naștere, a fost surprins si a recunoscut ca in practica sa nu au văzut un astfel de pui mari și puternice în astfel de numere de la acest caine dimensiune. Acum, veterinarul sfatuieste proprietarii de „pacienți“ lor pentru a hrăni câinii pe dieta mea.