Experiența personală cum să treacă examenul în biologie 90

Medicii viitoare sunt împărțite ca să stăpânească programul de la a 5-a clasa a 11-a câștigat și onest 90+ puncte în biologie.

An a trecut repede

Anastasia Ovsyannikov, un student în anul întâi la Universitatea de Stat St Petersburg, Facultatea de Medicină, specialitatea - afaceri medicale, 91 de puncteDe fapt, nu-ți fie frică de examen. Nu e înfricoșător! Principalul lucru - să fie calm și cred în tine.

Am început să se pregătească de la începutul clasa a 11-a. Cunoașterea a fost zero, dar tutoring de două ore pe săptămână și o școală de curs special săptămânal au făcut treaba. Am avut o carte cu toate subiectele în ordine crescătoare. Deci, a fost mai ușor să-și amintească totul, dacă ceva a zburat din capul meu.

Nu trebuie să uităm că un accent puternic ar trebui să se facă la soluția de sarcini și teste. Acest lucru este mai eficient decât un memorizarea normal. Din cauza sarcinii grele, anul trecut repede, dar chiar și așa că am avut timp să găsească timp pentru hobby-uri, prieteni, familie.

Să fiu sincer, m-am pus pe bara pentru a trece biologie scor mai mare de 80, dar nu am putut să cred că el ar fi atât de mare. A fost foarte neașteptat. Cred că acest lucru este un motiv de mândrie.

POTI PREGĂTIRE PENTRU UN AN

Anna gât boboc SZGMU Mechnikov, Facultatea de Medicină, 91 de puncte

Pentru examen, am fost pregătit, nu pentru mine, am fost norocos - a primit un tutore bun. Tot succesul este tehnica. Nu este necesar să se meargă în jungla de biologie pentru a fi un expert în acest domeniu, pentru a trece examenul. Sub tehnica implică material de repetiție. Dacă, de exemplu, a învățat unitate „Citologie“ proreshat teste tematice, nu este necesar, până la sfârșitul anului pentru a uita despre asta. Trebuie să ne referim în mod constant la variante de probleme vechi, care în timpul sarcinilor soluțiile să memoreze unele lucruri pe care nu urca în cap o dată. Ar trebui să fie luate în considerare - nu testul în acest an, prin urmare, accentul ar trebui să se facă pe partea scrisa, antreneaza-te la un astfel de răspuns.

În primul rând, ar trebui să aveți întotdeauna un plan, am fost învățat să nu scrie text continuu, și de a evidenția puncte atunci când răspunde la întrebare. Acest lucru este logic, pentru că locurile de muncă sunt evaluate de puncte. Este important să nu scrie prea mult, doar în cazul în care, în textul Quest (în cazul în care va trebui să găsească o eroare biologică) trebuie să urmeze tema textului și să explice fiecare corecție, completează întotdeauna de răspuns, în loc de scris doar „bacterii nu au un nucleu.“Notă imaginile, locurile lor de muncă bancare foarte mult, ele sunt repetate, utilizați doar numere diferite pe figură. Este foarte important - să acorde o atenție la aromorphoses de evoluție a afla totul, nu doar câteva exemple din manual.

Înțelege că accentul ar trebui să se facă pe biologia generală, ei ceva mai mult decât un test. Tren pentru a rezolva problema (dezvoltarea individuală a plantelor) genetice și citologice, nu uitați să repete fotosinteza și energie metabolismul, în cazul în care, cât de multe ATP și așa mai departe.

Scrie operație cu atenție, frumos, are cu siguranță o inspecție, deoarece profesorul va fi o mulțime de muncă și dacă fiecare scrierii de mână oribil, de neînțeles oferă o mulțime de text în exces sau continuă - știți, nu afectează rezultatele pozitiv.
Dacă vorbim în mod specific despre examenul meu, a fost un pic înfricoșător. Am știut că am fost de gând pregătit. Întrebați despre pinteni? Nu este necesar să le ia, se va irita numai, și într-adevăr nu scrie off. Toată lumea în public prietenos, fără mușcături.

Ia multă apă, în sala de clasă fierbinte.

Te sfătuiesc să facă un plan în care aveți dificultăți și să le repetați înainte de examen (nu în noapte, și timp de două săptămâni). Tricky, nu este necesar să se omoare, doar pentru biologie, mulți dintre voi încă cu reacții chimice imposibile, excepții și limba română cu subiecte obscure pentru eseuri, învață tot timpul sarcinile de testare.
Este clar - 11 de clasă, iubesc viața, prieteni, și așa mai departe, dar vă puteți aștepta un an. Toate aceste eforturi pentru examen, uneori noapte de nesomn - totul se va achita, trebuie doar să aștepte. Principalul lucru - nu renunta. Puteți pregăti și un an.

Nu începe să se pregătească o noapte înainte de examene

Tatiana Faibisovich, student în anul întâi SZGMU Mechnikov, Facultatea de Medicină, 97 de puncte

Principalul sfat - nu vă fie teamă și să înceapă să se pregătească în avans, și nu cu o noapte înainte de examen. În conceptul meu în avans - este de la începutul clasei a 11 sau mai bine încă, cu 10.
Este necesar să se elaboreze o metodologie pentru studiul subiectului: pentru a construi o temă consistentă, astfel încât materialul studiat anterior completează nou.

Pentru fiecare subiect se pregătească mai bine teste și misiuni ale imaginilor C maxime de studiu ale subiectului studiat, pentru că modul în care va crea propria bază de date pentru rezolvarea sarcinilor în partea C.
La examenul să fie atent, astfel încât acestea sunt folosite pentru acasă, astfel încât să nu pentru a experimenta o mulțime de stres.
Este foarte important să se acorde o atenție la sarcinile de proiectare, deoarece majoritatea experților care evaluează munca ta va lua puncte pentru sarcina cu un aspect ciudat și lipsa de explicații. Și să acorde o atenție evoluției. Puteți să-l utilizați pentru a rezolva un număr mare de locuri de muncă.
Când am venit la examen, am spus imediat la mine: „E 100!“, Pentru că rezolvă prompt și corect problema datorită cunoștințelor disponibile.

Când a venit rezultatele, am fost într-un film, iar mama mea mi-a trimis un mesaj de tip text. Nu am putut rezista, și a țipat de bucurie.

Data viitoare când va învăța cum să treacă examenul în chimie 90+.

Fotografie din Instagram @ dudushkina _18