fata Bodyflex - elimina ridurile exerciții

fata Bodyflex - elimina ridurile exerciții

fata Bodyflex, conform legendei, poate lucra minuni cu fata ta. Adevărat sau nu, asa spune cu certitudine nu se poate, cu toate acestea, Grir Chaylders, Fondator exerciții de respirație Bodyflex susține că, din cauza oxigenului, are un aspect mult mai tânăr în șaizeci de ani lui. Îți place sau nu, trebuie doar să știu, probabil, imposibil.mass-media șiret din SUA susțin că fosta casnică, acum cunoscut creator la nivel mondial a unei metode de pierdere în greutate de magie nu este doar un alergător pasionat, dar, de asemenea, un iubitor de spa - saloane. Un Bodyflex se confruntă cu un bonus frumos, și nu se știe, dacă se ocupă cu ele în mod regulat sau să arunce praf în ochi.

Deci, ce vom ajunge, în cazul în care este de a efectua Bodyflex de față dacă în fiecare zi ar trebui să li se acorde timp să se rostogolească ochii, scoate limba și lăsați afară răsuflarea chugging?

fata Bodyflex - elimina ridurile exerciții
Ca cineva care a plecat Bodyflex, eu pot răspunde cu precizie: cu siguranta merita. Desigur, rezultatele nu pot fi la fel de copleșitoare deja, puteți aștepta doar pentru efectul de ridicare și de strângere, dar - din nou, având în vedere că trebuie să facem în timpul Bodyflex feței, este încă posibil să sperăm că efectul va fi bun și suficient. După ce trage gât, te trage pielea, se netezește.

Desigur, acest lucru produce efecte, deoarece mușchii tensionate, astfel nu se poate trece „impunitatea“.

De fapt, o persoană este capabilă să Bodyflex întărească mușchii gâtului și obraji, este capabil să le întoarcă în ton. Ca rezultat, va avea o formă ovală mai clară, bărbia „a doua“ înăsprit, bucla va fi mai mult eye-catching.

Dar aici este dacă aceste exerciții vor ajuta în lupta împotriva ridurilor, o întrebare foarte mare. Desigur, în cazul în care liniile nu sunt prea vizibile, atunci Bodyflex îmbunătăți circulația sângelui, tenul va deveni mai proaspete, dar dacă aveți deja o prezență profundă riduri „învechit“, în timp ce cu greu Bodyflex mod miraculos de a face cu ei. Dar rezultatele de mai sus nu sunt, de asemenea, foarte rău, nu-i așa?

In plus, cu riduri adânci, alte tipuri de săli de sport, de asemenea, nu a reușit, de altfel, Bodyflex are anumite avantaje, inclusiv faptul că, în arsenalul său pentru a face față doar două exerciții, și oferă o garanție de bună pe care o va face în mod regulat și de multe ori.

fata Bodyflex - elimina ridurile exerciții
Dacă decideți să alegeți această metodă ca Bodyflex, exercitiile fizice faciale, vom scrie mai jos. Acum, să ia un pic de atentie fata noastra, care este marca noastră atât în ​​viața de zi cu zi și de afaceri.

Face - aceasta este zona a corpului, care este mereu în minte, cu toate acestea, de ce - ni se amintește de ea trecut. Sunt de acord, atunci când te duci la sala de sport, te gandesti la persoana care, cel puțin. Crezi că despre cum să pompa în fund, cum de a reduce volumul de talie cum să facă piept de mai sus și așa mai departe. Cum sa faci o fata arate tânără și frumoasă, vă amintiți doar atunci când pe o fata frumoasa pic apar primele riduri.

Pentru o persoană, de asemenea, a fost rezistentă și frumoasă, trebuie să utilizați muschii fetei, pentru că atunci când acestea sunt implicate, pielea are capacitatea de a prinde din urmă în mod natural. Din nou, vă poate conduce ca un exemplu, instruirea în sala, în cazul în care o recompensă pentru eforturile lor, vom obține în cele din urmă un corp frumos, puternic. De asemenea, ne răsplătește exerciții Bodyflex pentru față, dacă le faceți în mod regulat, urmând în mod clar planul.

Nu pierde fata. Cum să procedeze.fata Bodyflex - elimina ridurile exerciții
În contrast cu corpul, fata micul nostru nu este suficient doar pentru a avea muschi puternici la fel de bun pentru un aspect proaspat, pielea nevoie de componente, și anume, acidul hialuronic, colagen și elastină. Adică, face exerciții pentru fata Bodyflex, nu uitați să hidrata fața noastră, nu uitați că doar un set de acțiuni va conduce la rezultatele așteptate, care vă va încânta de fiecare dată când se va uita în oglindă și admira reflexia.

Puteți face o mulțime de efort de a investi sume uriașe de bani, du-te în mod regulat la cosmetician, dar toate acestea nu poate conduce la rezultate corecte daca mananci corect, nu dorm, nu urmați obiceiurile proaste. acest lucru este mai ales pentru tine, în cazul în care vârsta a trecut de patruzeci de ani. Prin urmare, exerciții pentru fata ofertei Bodyflex pur și simplu combina cele două componente, care sunt indispensabile în căutarea frumuseții, și anume gimnastică și oxigen.

În ciuda faptului că cantitatea de oxigen care a fost spus deja foarte mult, deși nu de prisos să amintesc încă o dată cât de util este și ceea ce este impactul asupra vieții noastre în general.

Oxigenul este, de fapt, este conductorul. Când facem anumite exerciții, noi oferim celulele pielii noastre și o cantitate suplimentară de oxigen, pentru a îmbunătăți activitatea acestor aceleași celule, și încep să se producă componentele care sunt necesare pentru noi.

fata Bodyflex - elimina ridurile exerciții
Desigur, în serie, va trebui să facă unele măști de față mult mai simplu, cu toate acestea, cred că acestea sunt mult mai ieftine decât tratamente de salon, care nu toată lumea poate permite, și, în plus, nu faptul că ei chiar vă ajutăm și va fi în valoare de bani pe care le va cheltui pe ele. Dar pentru persoana exerciții de Bodyflex asigură rezultate de durată, dacă vă va da timp.

Acolo unde există oxigen, și colagen de asemenea produse, fibre de colagen mai precis, îmbunătățind culoarea pielii. Ca urmare, acțiunile pe care le iau, va concepe cel mai bun rezultat, aceeași mască va funcționa mult mai bine decât, de exemplu, dacă aplicați pe fața gălbenușului de ou, proprietățile sale sunt mult mai mari și pătrunde mai repede în piele, în cazul în care înainte că ați făcut în mod specific de respirație gimnastică.

fata Bodyflex - elimina ridurile exerciții
Practic creează un efect de lifting.

Din păcate, sau din fericire, pielea noastră este aranjată în așa fel încât să nu treacă prin ea. Și oxigen este doar o molecula - un ghid care poate asigurați-vă că veți obține toate substanțele nutritive posibil pentru o mai bună și mai eficientă.

Asta este, dacă alegeți Bodyflex, se va confrunta cu mai tineri, mai frumos și proaspăt. Este foarte important să se cunoască pe toți cei care doresc atâta timp cât posibil, să rămână în formă bună și folosite pentru a avea grijă de ei înșiși.

Exercitarea „Leul“ și exercițiile fizice „urâțenie.“

După cum sa menționat mai sus, exercitarea exerciții de respirație pentru față sunt bune, deoarece acestea sunt doar două. Ambele sunt destul de complexe și nu va cauza - dificultăți.

Primul exercițiu „Leul“. Trebuie să faceți următoarele:
- efectua exerciții de respirație, apoi se colectează buzele într-un cerc, tulpina și a pus în limbaj. Apoi, va trebui să se rostogolească ochii, în timp ce sentimentul tensiunea în mușchii feței. Apoi, număr până la opt, apoi expirați și relaxați-vă fața. Se repetă de cinci ori.

Exercitarea „urâțenia“ justifică acest nume complet, deci cel mai bine este dacă vei face singur. Acest exercițiu este doar o mană cerească pentru persoana, deoarece funcționează pe mușchii gâtului, capabile să elimine sau să reducă o bărbie dublă.

fata Bodyflex - elimina ridurile exerciții

  • face exerciții de respirație, atunci aveți nevoie pentru a scoate în afară maxilarul inferior înainte. Ca și cum cineva ar dori să-i sărute buzele trage înainte. Buzele ar trebui să ajungă la tavan, dar în același timp, încercați să mână trage înapoi.

Vreau doar să avertizeze că tensiunea de pe gat se face enorm, astfel încât a doua zi, s-ar putea simți că ai bate din copite pentru acest loc. Dar nu vă faceți griji, este destul de normal, pentru că înainte de a nu ați folosit acești mușchi în timpul antrenamentului.

Dacă rândul său, la programul de exercitii este, de asemenea, de formare pentru fata, va fi capabil de a alunga semnele de imbatranire pentru o lungă perioadă de timp. Alte exerciții vor da corpul tau proporțiile dorite.

În acest caz, atunci când Bodyflex feedback-ul facial va fi complet de prisos. Pentru a face acest lucru, puteți merge on-line pentru a vedea ce spun alții despre acest lucru, a se vedea pozele înainte și după. Crede-mă, e foarte motivant, pentru că atunci când vezi rezultatele altcuiva, vrei imediat să fie la fel de bun, se dovedesc a te că tu poți.

fata Bodyflex - elimina ridurile exerciții
Do Bodyflex face exerciții de exerciții de respirație, iar rezultatul nu va ține în așteptare. Cu toate acestea, ține cont de faptul că numai într-un complex de aceste exerciții vă va da un rezultat. Deci, nu uitați să mănânce dreapta, nu uitați să meargă la culcare la timp, dacă doriți, a scăpa de obiceiurile proaste. Amintiți-vă că tinerețea și frumusețea sunt pur și simplu nu au întotdeauna să sacrifice ceva, iar prețul de cincisprezece minute pe zi, nu este atât de mare, astfel încât să nu se angajeze într-o respirație practică utilă.