Alergia mancarimi ale pielii pete roșii, tratamentul de droguri medicale, foto

Pielea umană este adesea o oglindă a stării generale de sănătate. În cazul în care apar pete roșii, nu se poate ignora acest fenomen. Chiar și inofensivă la prima vedere, o reacție alergică, fără tratament în timp util poate duce la consecințe destul de grave.Alergia mancarimi ale pielii pete roșii, tratamentul de droguri medicale, foto

piele Allergy pete rosii care mancarime, este declansata de o varietate de factori, de la care nu transportă amenințarea reală a unui alergen extern la starea internă anormale să fie tratate cât mai repede posibil. Alegerea tratamentului depinde de modul în care a pronunțat puncte sau pete roșii și în cazul în care acestea sunt situate (pe mâini, față, corp).

Cauze roseata si descuamarea pielii

Principalii vinovati de pete rosii alergice includ:

1. Dezvoltarea reacție alergică a organismului. Acest factor are loc la erupții regulate care provoaca mancarimi si disconfort cauza semnificative. Alergiile pot fi prezente în droguri, alimente (de multe ori de la o alergie la alimente afecteaza copii), animale de companie, polen, flori, agenți de curățare, produse cosmetice.

2. Lipsa unui regim alimentar echilibrat. Aspectul care necesita un tratament complex de pete roșii într-un astfel de caz devine o consecință a prezenței în dieta unei cantități în exces de gras, prăjit, acută și alimente afumate. Foarte des alergic la corpul este văzut la persoanele cu un sistem imunitar sub-activa, care este însoțită de un deficit în corpul de minerale și vitamine. Cele mai afectate de arme, de stomac si fata.

3. Patologia sistemului cardiovascular sau nervos. pete rosii alergice care au loc sub influența acestui factor, datorită înfrângerea sistemului autonom. Ca urmare a stresului, frica sau alte emoții puternice apar erupții cutanate caracteristice pe corp. Ca o regulă, astfel de alergie a pielii nu duce la efecte grave asupra sănătății, dar în cele mai multe cazuri, foarte dificil de a obține complet scăpa de ele.

În cazul în care cauza principală a reacțiilor alergice - substanțe alergen-efect întârziat eventual alergie de tip, prin care mecanismul este declanșat tulburări cronice ca dermatita atopică, eczema. În lipsa tratamentului adecvat și în timp util provoacă degradarea cea mai mică abatere de la aportul alimentar, un alergen a lovit direct la suprafața pielii. Ca urmare, numărul de pete solare crește, ei încep să mancarime insuportabil, ca rezultat leziuni ale pielii.

pete alergice pot indica alergie și a dezvoltării așa-numitul tip imediat. În acest caz, medicii constata urticarie, alergii la rece, și să acorde o atenție atât de natura erupție cutanată și alte simptome, cu excepția complicațiilor pun în pericol viața.

Alergia mancarimi ale pielii pete roșii, tratamentul de droguri medicale, foto

Unde localizate roșeață?

De obicei, petele alergice nu au forma proeminente deasupra zonei înroșită pielii cu densitatea stocată și topografie. La începutul erupții cutanate alergie nu este foarte senzația de mâncărime și să aibă o dimensiune mică, dar în timp s-ar putea expansiunea, care fuzionează în eritem extinse. Atunci când acest lucru este agravată de starea generală.

Localizarea pete roșii și petele pot fi diferite în funcție de tipul de alergen, iar procesul de penetrare în organism:

 • Principalul simptom al alergiilor alimentare devine prezența erupții cutanate pe pielea abdomenului.
 • Cu reacție negativă la produse cosmetice sau chimice de uz casnic infestare, de preferință, față, gât și mâini.
 • În cazul în care cauza pete alergice - sensibilitatea la păr de animale, erupții cutanate localizate nu numai pe mâini și pe față, dar, de asemenea, răspândite pe tot corpul.
 • Atunci când un alergen - o fotodermatoză consecință asociată cu o reacție negativă la efectele radiațiilor ultraviolete, există pete pe față, mâini și picioare. În acest caz, pielea poate fi edemul țesutului roșu și roz este prezent mâncărime, severă.
 • În cazul în care alergia - rezultatul unui sistem imunitar slăbit, psoriazisul se dezvolta cu formarea de pete rosii care se transforma în curând în plăci acoperite cu solzi argintii. Înfrângerea este de obicei prezent în articulațiile genunchiului, cu coatele pe cap.
 • Odată cu apariția de a avea o natură licheni roz alergic caracterizat prin culoare caracteristică erupții puțin deasupra pielii, au o formă ovală și sunt situate în brațe, piept, abdomen.


În cazul în care alergia sub formă de urticarie, mâncărime și pete roșii schimba locația lor, se deplasează în jurul valorii de diferite părți ale corpului. In boala usoara, poate, o zi mai târziu dispariția lor completă, chiar și fără un tratament adecvat.

Alergia mancarimi ale pielii pete roșii, tratamentul de droguri medicale, foto

Situații care necesită consultanță de specialitate

După cum sa menționat deja, orice reacție alergică necesită consiliere de specialitate. Dacă executați o boală de piele și de a trata tulburări pot agravarea procesului, dezvoltarea de anafilaxie sau angioedem, insuficiență cardiacă, stare convulsivă, amețeli. Să acorde o atenție deosebită necesității de a trata alergii la copii. În cazul în care erupția cutanată depozitat pentru mai mult de trei zile, există un peeling puternic, febră, consultați medicul ar trebui să fie imediat.

erupții alergice la copii și adulți ar trebui să fie privit ca un semnal important al organismului, care indică eșecul sistemului imunitar. Numai prin tratament în timp util de către un dermatolog sau alergolog poate elimina viata in pericol complicatii. Terapia în cele mai multe cazuri, se efectuează la domiciliu. Principalul lucru - pentru a alege produsele potrivite și să planifice schema lor de primire.

Alergia mancarimi ale pielii pete roșii, tratamentul de droguri medicale, foto

Opțiuni pentru eliminarea descuamarea pielii

Tratamentul la domiciliu după consultarea cu metode de terapie medicul trebuie să realizeze următoarele obiective:

 • Elimină inflamație.
 • Reduce aspectul de roșeață și mâncărime.
 • Pentru a opri răspândirea leziunilor.

Alergia mancarimi ale pielii pete roșii, tratamentul de droguri medicale, foto

Recomandat pentru a trata medicamente alergie cu activitate antihistaminică (poate fi creme, unguente, medicamente pentru ingestie). În cazurile avansate, se adresează necesitatea de a utiliza medicamente pe baza de hormoni. În cazul în care motivul pentru stat negativ - o încălcare a sistemului nervos, sedative prescrise de primire, din care o parte este extractul prezent valeriană, gastei, bujor. De asemenea, este planificat un aliment dieta speciala cu absenta in dieta poate declanșa un nou meci de stimul.

Este important să se înțeleagă că tratamentul de alergie pe fata sau alte parti ale corpului este lung. Principalele sunt următoarele preparate pentru uz extern:

 • Radevit. Un unguent pe baza de vitamina E, D, A promovează eliminarea rapidă a alergii legate de pete roșii pe piele. Mijloace descurcă bine cu prezența scalare, ajută la îmbunătățirea rezistenței pielii la factorii nefavorabili.
 • Traumeel. Medicina gamă completă conține un număr mare de plante care au un impact pozitiv asupra imunității locale a pielii. Rezultatul este o ușurare a răspunsului inflamator, încetează mancarime a pielii, fulgii. Tratamentul cu Traumeel este sigur pentru adulți și copii deopotrivă.
 • Bepanten. Acesta poate fi folosit chiar și pentru tratamentul sugarilor. Datorită prezenței în compoziția unui antiseptic elimina rapid mâncărime și roșeață, accelerează regenerarea leziuni ale pielii.
 • Fenistil. Aceasta ajută cu peeling puternic și uscăciunea pielii, umflarea alergii care însoțesc.
 • Advantan. În cazul în care apar pete de regularitate pură pe piele, care tind să se răspândească, medicii recomanda un agent hormonal care poate vindeca alergii chiar severe.

unguent, tratamentul trebuie continuat timp de una până la două săptămâni, în funcție de severitatea alergie. Medicatia este aplicată în toate zonele afectate, inclusiv la nivelul scalpului. Pe langa preparatele pentru terapia locală este prescris așa cum este prezentat pentru antihistaminice orale. Acesta Tsetrin, Zyrtec, Suprastin, Telfakt, Feksafakt. Cu medicii de îngrijire se referă la numirea astemizol și Treks din cauza efectelor secundare semnificative de la primirea acestora.

Este important să se înceapă tratamentul cu prima apariție a petelor de pe mâini și alte părți ale corpului. În cazul în care boala nu are loc pentru prima dată, în măsura în care este posibil ar trebui să fie utilizate pentru a efectua teste de alergie, excluzând expunerea ulterioară la alergen. După recuperare, asigurați-vă că pentru a planifica măsuri preventive pentru prevenirea alergiilor. Acestea constau în consolidarea igienei personale, respectarea recomandărilor dietetice.