Metoda dură, dar eficientă de pierdere în greutate timp de două luni, am mâncat doar legume, fructe, și consumul de ceai verde "

Scrie Natalia Minsk

Am decis să scrie povestea mea de pierdere în greutate! Desigur, nu am fost aruncat 50 kg, dar 28 - este, de asemenea, o realizare, cel puțin pentru mine.Povestea mea mica este după cum urmează. Întotdeauna am fost destul de subțire. Odată cu creșterea de 175 cm, greutatea mea a fost de 58 - 60 kg, am purtat 46-lea dimensiunea de haine. Pe parcursul perioadei primei sarcini (în 18 ani), am câștigat aproximativ 25 kg, apoi, după nașterea unui copil în primul an - 15 mai nu pot să spun că am mâncat puțin: mananca la fel de mult ca și ea a vrut. În plus, au existat probleme cu glanda tiroida. Ca rezultat, scalele a arătat numărul 97! Încercarea de a pierde in greutate, dar dieta a dus la același rezultat: 5 kg clar - a câștigat 7! Exact 5 ani, o perioadă de așteptare pentru un al doilea copil, bucuria noastră nu a cunoscut limite, dar sunt îngrijorat de greutatea ta. Cred că multe mame mă vor înțelege! Ca urmare, pentru întreaga sarcină am câștigat doar două kilograme. Kid a crescut și sa dezvoltat, si am pierdut in greutate! Nu a pierdut in greutate, deoarece acestea au fost pe o dieta, ci pentru că dieta mea a fost dominată de produse, cum ar fi carne, pește, legume și fructe, încercați să nu mănânce după ora 18.00. Ca rezultat, după a doua livrare greutatea mea a fost de 87 kg (minus 10 kilograme). Dar bucuria nu a durat mult: în termen de 6 luni de alăptare, greutatea mea înapoi la 97 kg. Din nou, am încercat să-și piardă în greutate pe o dieta din nou - și din nou, cu rezultat zero.

Motiv. Motivul a fost întotdeauna. Nu pot să spun că am fost îngrijorat de starea de sănătate, pur și simplu, din cauza oglinzii uitat un fel de mătușă în vârstă de 25 de ani, în magazin cumparat nu este ceea ce place și ce nalezaet! Am purtat 54 - 56 haine de mărime! A fost deosebit de greu pentru a găsi ceva haine la modă din partea de sus! Iată o melodie!

Cum mi-am pierdut in greutate. Din nou, am început să respecte dieta - și din nou, cu un rezultat de zero! Apoi am venit cu o metodă de a pierde în greutate! Ajuns în vacanță la părinții ei timp de două luni (vacanță lungă), am decis să-și piardă în greutate repede! Dur, dar eficient! Consumul de numai fructe si legume, bea ceai verde, nu mâncați după ora 18.00, a fugit în seara timp de 1,5 km, în dimineața și seara a zguduit presa de 50 de ori. Rezultatul - minus 14 kilograme în două luni! Spre bucuria mea nu a existat nici o limită! Poate că e mult timp de două luni, dar greutate mai mult, cu atât mai ușor este de a pierde! Greutatea mea a fost de 83 de kilograme. A cumpărat un costum nou pentru 50-ecartament, a stimulat admirația de prieteni și rude. Un alt studiu multe cărți diferite cu privire la pierderea in greutate, citesc articole pe internet și a atras pentru ei înșiși informații noi și utile. Am admirat realizările multor femei - și mi-a stimulat și mai mult. Mi-am spus că am putut! Și nu a reușit! Apoi m-am dus la locul de muncă și a continuat să piardă în greutate pe. Am hrănit de 5 ori pe zi, dar care sunt excluse din dieta lor produse de panificație, cartofi, paste, cereale (hrișcă, orez, mei, etc), Pentru că ei nu le place deloc. Dar eu nu pot trăi fără dulce! Foarte mult îmi place ciocolata! Prin urmare, cafeaua cu lapte și ciocolată (încercați substitut marshmallow de ciocolata) face parte din dieta mea de zi cu zi!fb tw vk gp ok ml wp

Exemplu de meniu în timpul pierderii în greutate.

8.00 - cafea cu lapte și 20 de grame de ciocolata (sau un alt marshmallow widget);

salata de legume in sezon si proteine ​​(carne, pui), ceai verde - 11.00;

14.00 - salata de legume în sezon și pește, bezele 1 lucru, ceai verde;

17.00 - brânză și ceai.

Dacă e foame, apoi sa lăsat o ceașcă de iaurt de la ora 18.00. Gustare pe fructe - mere și portocale. Ca rezultat, chiar și în ultimele 7 luni, în greutate a scăzut cu 14 de kilograme, în timp ce eu nu am muri de foame, nu stau pe o dieta și mănâncă ce-mi place, dar lipirea la principiile tale! Deși nu se poate spune că totul a fost foarte buna: au existat adunări și grătare cu prietenii - dar am încercat să mă controleze. Am mâncat ce am vrut, dar la ora 18.00 și în cantități limitate.

Rezultatul meu. În general, am pierdut 28 de kilograme în 9 luni! dimensiunea îmbrăcăminte - 46 - 48. La 31 de ani, mă uit mult mai bine decât în ​​perioada cuprinsă între între 19 și 27 de ani. Uneori confundat cu fiul cel mare al fratelui mai mic, frumos! Și eu admir omul care m-au sprijinit întotdeauna în tot ceea ce!

TIP. Vă doresc tuturor mult noroc si rezistenta, precum și o mare afacere de răbdare, motivație și voință! Trebuie să înțelegem că armonia - aceasta nu este o dieta, ci un stil de viață! Ceaiul este un delicios fără zahăr. poate fi băută de la sine, și nu un pic de zahăr și un coc sau o bucată de tort, plăcintă, încurajează-te pentru orice realizare nu ar trebui să fie ceva gustos, și vizite la concerte, cinema sau teatru, la doar o plimbare pe stradă! Dacă este posibil, mers pe jos până la locul de muncă, mers pe jos mai mult cu copiii lor! ALL mare răbdare și mult noroc!

Sunt 31, înălțime - 175, greutate - 69-70 (greutate înainte de a pierde in greutate -. 97 kg)