Nebolei, cum să scape de parul de pe partea din spate a fetei nu este durere de știri medicale, prevenirea

Nebolei, cum să scape de parul de pe partea din spate a fetei nu este durere de știri medicale, prevenirea

„Vegetația“ pe spinarea reprezentanților puternice jumătate a omenirii pare destul de organic, dar femeile ea nu decora. Cum sa scapi de parul de pe spate? Acest articol prezintă cele mai eficiente metode de abordare a problemei, ca publicarea pe Internet pentru fete si femei, 14 la 35 de ani Pannochka.netCum sa scapi de parul de pe partea din spate a fetei
Creșterea pilozității poate indica anumite probleme cu fondul hormonal - ar trebui să se consulte cu un medic-endoktrinologom.

Din problemele de afișare externe (de păr) va ajuta să scapi de metodele enumerate mai jos. Deoarece propriul plin proces dificil din spate, trebuie să ceri ajutor de la un prieten (prieten sau o rudă) sau contactați salonul de înfrumusețare.

Instrumente pentru depilare

păr remove depilatoare timp de 5-7 zile, după care vor apărea din nou și ar trebui să fie repetate procedura.

Dezavantajele acestei metode sunt de mare probabilitatea unei reacții alergice, un miros neplăcut de chimicale și necesitatea unor proceduri regulate.

Ceruire se poate face la domiciliu sau în salon. Ceară moderne conțin aditivi care au proprietăți anti-inflamatorii. Ceara este aplicată în direcția de creștere a părului și a îndepărtat - în direcția opusă. Se repetă procedura este necesară o dată la două săptămâni.Shugaring (zahăr depilare)

epilarea cu ceară de zahăr este similar cu ceara, dar ceara este folosit aici în loc de un sirop de zahăr gros. Repetați procedura ar trebui să fie la fiecare două până la trei săptămâni.

În acest caz, parul expus la lumina - este transformată în energie termică și distruge foliculul pilos.

Acest tip de îndepărtare a părului este realizată cu ajutorul unui fascicul laser.

In foliculi piloși se introduce acul electrod și alimentat la un impuls electric care le distruge.

Această tehnică combină energia optică și electrică - sub influența curentului de înaltă frecvență și foliculii de par puls lumina sunt distruse.

Cum sa scapi de parul de pe spate la domiciliu
Rețete tradiționale de ajutor, chiar dacă nu imediat, dar încă să scape de nedorit „vegetație“.

40 g de semințe de urzică pisa într-un mojar și se toarnă ulei vegetal (necesar 100 ml). amestec abrupta un loc întunecos, timp de 60 de zile. După aceea, o mulțime de tulpina prin mai multe straturi de tifon și freca pe o bază de zi cu zi în zona cu probleme. Cursul de a scăpa de păr va dura aproximativ o lună.

Sticlă cal castan coaja curata, se toarna apa (600 ml), se pun pe foc la fierbere, se fierbe, amestecând până evaporarea lichidului. În fiecare zi, frecati o mulțime de zona acoperită cu fire de par.

Peroxid ajută să ușureze părul și le dezlipi (cu momentul în care istonchatsya și devin complet invizibile) .1 linguriță peroxid de hidrogen (6%) a fost amestecat cu o cantitate egală de săpun lichid, se adaugă 5 picături de amoniac. Curățați pielea de la spate o dată pe săptămână (timp de expunere - 15 minute).

Amoniac, alcool, ulei de ricin și iod

Pentru prepararea amestecului prin 5 ml de ulei de ricin și amoniac, se adaugă 30 ml de alcool și 2 ml de iod. Se agită ingredientele și se aplică ușor pe piele. Se repetă procedura în fiecare zi.

Ca un om pentru a scapa de parul de pe spate? Această întrebare apare de obicei. Cu toate acestea, în cazul în care va fi necesar, reprezentanții puternice jumătate a omenirii poate utiliza metodele de mai sus.