pâine de casă delicioase cumpărate - 10 Moduri creative

pâine de casă delicioase cumpărate - 10 Moduri creative

Personal, am fraza „internă de petrol“ este asociat cu copilaria timpurie. Îmi amintesc un pic, stând cu bunica lui în veranda confortabilă de cazi de lemn cu smantana. Am făcut-o de multe ori cu unt ei acasă, în liniște fredoneze vechi melodii preferate.


Un număr de prietenii mei este aceeași frază este asociații foarte diferite. Auzind aceasta, ele sunt doar un produs util, în acest caz, se referă ulei de gătit acasă cu o durere de cap imens. Da, nu toată lumea înțelege că pentru a face pâine de casă destul de ușor.

De ce gatiti pâine de casă

Efectuarea de pâine de casă ar trebui să fie cei care se iubesc și produsele naturale. Desigur, daca mananci o înaltă calitate Uleiuri Shop, nimic groaznic se va întâmpla. Dar ar trebui să fie conștienți de faptul că acest produs, spre deosebire de uleiul de pe piața internă nu este făcută dintr-o singură cremă.

producătorii de petrol li se permite să adauge la produsele lor coloranți, agenți bacterieni, conservanți, arome, emulgatori, stabilizatori și așa mai departe. Dacă doriți să mâncați dimineața pâine proaspătă unse cu stabilizatori și conservanți? Nu? Așa e. Și totuși, faptul că ați cumpărat ulei conține doar ceea ce am enumerat. Acesta poate consta din mai multe componente neașteptate și periculoase. Încă mai cred că uleiul de gătit acasă - este un moft sau nebunie? Cu greu. Ei bine, atunci vom învăța să facă unt util.

ulei menajere colectate în borcan crema timp de 15 minute

Pentru a prepara aproximativ 80 g de unt de casă gustoase și sănătoase minunat, veți avea nevoie de aproximativ 300-330 ml de smântână. Acestea pot fi colectate din lapte de grăsime acasă. Doar ia un polovnichek mic sau mini-lingura și a aduna crema cu lapte, care sunt în partea de sus. Desigur, le puteți selecta cu o lingura, dar procesul de colectare va fi întârziată, și, de fapt, sarcina noastră - pentru a face pâine de casă cât mai repede posibil.

Crema captată toarnă în borcan de jumătate de litru. Dacă doriți să se agită uleiul la domiciliu, cu ajutorul băncilor, este necesar ca crema să nu dureze mai mult de o capacitate de două treimi. Prin urmare, dacă aveți aproximativ 330 ml de smântână, 500 ml de banca este vasul perfect pentru biciuire unt de casă. Baterea ori cantitatea de ulei, selectarea și folosind o mulțime de crema borcan povmestitelney fi un pic mai greu și mai mult. Este mai bine să alegeți un recipient cu unele secțiuni ondulate, crestături, de fapt, folosind o cutie cu pereți netezi, executați riscul de a rupe vasul cu ulei nu a fost încă format. Mai ales de bună bancă cu capac sigilat.

Deci, Bay selectat crema intr-un borcan, a pus capacul. Ia-un bol de sticlă și să înceapă să se agită crema, astfel încât acestea lovit în partea de jos a băncilor, capacul, care este închis. După 5-10 minute, veți observa că sticla incep sa se formeze particule mici de ulei. Se agită borcanul are patru minute. Dacă ați deschis capacul și a văzut untul de casă shmat deja format, puteți opri agitare și luate pentru produsul cremă de spălat.

Primele borcane de scurgere cu fluid turbiditate (lapte bătut), apoi se spală uleiul pulverizat cu apă rece. internă de ulei Flush poate fi direct în bancă până la momentul de nava nu s-ar epuiza vodichka transparent. Acesta este modul simplu puteți găti untul acasă în 15 minute.

Atenție: lapte de la care alegi crema ar trebui să fie la temperatura camerei. Dacă devin prea cald crema de biciuire, uleiul se poate obține apos. Și pentru a lucra cu produse reci au mult mai mult timp. Apoi bătaia ar putea fi întârziată cu 20-25 de minute.

La uleiul rezultat a fost depozitat mai acasă, ar trebui să fie ușor SARE. După aceea uleiul trebuie să fie învelite în folie și se pune în frigider.

Ulei din banca de la achiziționarea de smântână cald în 4 minute

Bate untul într-un borcan de smântână și poate fi în cinci minute sau chiar un pic mai repede. Dar pentru acest lucru v-ar cumpăra mai bine crema de grele. Desigur, chiar și un foarte gras, dar crema rece cu telul nevoie de cel puțin 15 minute.

Înainte de a trece la prepararea untului de casă, cremă refrigerate trebuie să dețină aproximativ 10 ore din frigider, astfel încât acestea sunt încălzite uniform și bine. După aceea trebuie să se agită vasul timp de aproximativ patru minute. Când uleiul lovit de necesitatea de a efectua toate acțiunile menționate mai sus (de scurgere lapte bătut, se spală, sare, etc.).

Pâine de casă în moderne mână-putinei în 3 minute

Nu toată lumea vrea să se agită inadecvare biciuire borcan unt de casă, chiar și cele mai multe 5-15 minute. Mulți pur și simplu ia în considerare produsul finit destinat nedemn pentru acest caz un castron. Daca nu prea sunt atrase de acest proces, atunci puteți cumpăra un mini-manual putinei moderne. Pentru a fi sincer, este, de asemenea, amintește de un borcan. Acest putinei este închis pe ambele părți ale capacului. Cream turnat pe partea unde garnitura de silicon disponibile cu găuri.

Pentru a prepara 125 g ulei, va fi nevoie de 220 ml smântână agricultor. Trebuie doar sa se toarnă încet în crema, care se infiltreze în borcan prin deschiderile menționate, și le-a pus să se stabilească. Ei bine, în cazul în care temperatura aerului în clădirea în care există crema, se va ajunge la 25 ° C Crema putinei ar trebui să se stabilească în aproximativ 8 ore. După aceea, trebuie doar să se agită putinei pe puterea de trei minute.

Acum, deschide capacul de pe partea laterală a putinei, care este proiectat pentru a injecta crema. Pisa off câteva linguri de lichidul rămas prin găurile. După aceasta, se toarnă puțină apă în putinei și ulei de spălare. Se scurge apa putinei deschise pe partea din spate. Ia-o lingură și scoateți uleiul.sare de unt de casă și trimite în frigider să se răcească. Cu un dispozitiv special, nu poți face pâinea de casă obișnuită, și cu adaos de ingrediente diferite. De exemplu, femeile pot bici ulei Medcom. Dar oameni ca pâine de casă cu usturoi.

Înapoi în trecut, sau gatiti intr-un recipient de lemn

De asemenea, puteți căuta un putinei de lemn. Nu numai că o astfel de putinei arata destul de colorat, oferă, de asemenea, posibilitatea de a-ți amintești cum ai folosit pentru a face cu bunica mea pâine de casă (bine, desigur, în cazul în care acest lucru a fost viața ta).

oiler din lemn de obicei, constă dintr-un mortar, care este umplut cu cremă, capace, prevenind stropirea produsului și zdrobi care poate fi bătută, unele băț (ea produce baterea). Această baghetă, la capătul căruia se roundels cu găuri sau alte figura, este introdus în orificiul din capac. După ce se va umple smantana intr-un mojar, a pus capacul cu stick-ul în gaura cu un băț, și să înceapă bătut cu telul de ulei.

Amintiți-vă că nu vă puteți putinei crema pentru a umple partea de sus, în caz contrar acesta va ieși, stropii. Este mai bine dacă vă umple crema de mortar acru pe a treia. Bateti pâine de casă într-un mojar va avea 15-20 de minute.

În cazul în care o parte din smântână încă ieșit, puteți colecta și, deschizând uleiul poate, returna produsul la locul fugit. Cand crema se opreste sari, și veți auzi sunetele strivești, aceasta poate însemna doar un singur lucru - uleiul este biciuit la punctul în care a fost deja alocată lapte bătut. Ia probleme pentru câteva minute, și puteți scoate uleiul.

Robot de bucătărie în loc churn

Dacă aveți nevoie urgent pentru a obține aproximativ 250 de grame de ulei, cum ar fi pentru copt un tort, și nu aveți timp pentru a încălzi crema, puteți utiliza un procesor de alimente. El bate repede crema chiar refrigerate în unt. Multe procesoare de alimente merge direct la un cuțit special pentru biciuire unt.

Pentru a face untul într-un procesor de alimente, se toarnă crema intr-un ansamblu de castron și începe să bată-le până când se depărteze lapte bătut. Aproape se obțin 250 g de ulei de acasă 400 ml frișcă bazaar. Când uleiul este fiert, se toarnă într-o strecurătoare și se clătește. În cazul în care prepararea unui lot, nu ați folosit tot petrolul, puteți să-l înveliți în restul de hârtie pergament și a pus propria lui mână a făcut produs natural în frigider.

Asigurați-unt acasă cu un mixer

Pentru a prepara 450 g de ulei aveți nevoie de aproximativ un litru nu este crema prea gros. Din smantana mai multa grasime se pot obține aproximativ 600 g de ulei de uz casnic. Această metodă este faptul că, folosind un mixer, precum procesorul, face ca uleiul poate de produse lactate repede refrigerate.

Înainte de a pune densitatea medie smântână în frigider, este mai bine să se toarnă într-un vas în care se va bătut cu telul, apoi ulei. În primul rând, viteza mixerului poate fi plasat mai mare, dar după câteva minute, când crema se va transforma în chips-uri uleioase, reduce viteza manuală a vehiculului său. În caz contrar, lucrurile vor începe să se împrăștie în direcții diferite.

Bateti ulei ar trebui să fie, atâta timp cât copilul începe să plutească în apele albicioase. După aceea, flip uleiul într-o strecurătoare pentru a scăpa de lichid, dar nu se grăbesc să-l plia într-o bucată solidă. Numai după minuțioase firimituri de ulei de spălare cu apă rece, se poate trece la formarea de mărgele de petrol interne. Bucăți de ulei în produsele alimentare folie de film și ori în congelator.

Ulei de gătit într-o oală de smântână congelată (producție non-deșeu)

frișcă înghețate într-un procesor de alimente sau blender nu este nevoie de mult. Și biciuire îngroșat pe deplin crema cu ajutorul tehnologiei un pic problematic. Acest lucru se poate face cu o lingura de masă regulate.

Pentru a obține 400 g de ulei gras cabana, veți avea nevoie de o jumătate de litru de smântână achiziționate gustyuschih, cratiță, lingură și timpul tăcut. Se toarnă crema într-o cratiță și începe să se agite. Câteva minute mai târziu crema chiar mai beneficierea și procesul de strivire va fi mai stricte. Vei, de fapt, au doar zdrobi bine crema peretelui cratiță.

Această activitate pare să fie un pic plictisitor la început, pentru că nu se știe cât de mult mai multe va trebui să framanta crema grele. Dar când vedeți începe să iasă în evidență zerul, știi, ce a fost lăsat de câteva minute pentru a finaliza 5-6. Din aceasta a evoluat puțină apă, la fel ca în metodele anterioare de ulei de gătit acasă, aveți nevoie pentru a scăpa de. Nu-l grăbi să se scurgă în chiuvetă, pentru că puteți asambla lapte bătut într-un castron și înlocuirea acestuia lapte, produse de patiserie bucătar gustoase. Se pare că 500 ml de frișcă, cu manipularea corespunzătoare, va vă oferi nu numai cu 400 g de ulei, dar 100 ml de lapte bătut pentru Charlotte.

Pentru a scapa de fluidul eliberat în timpul crema de zdrobire aproape de una dintre laturile cratiță înclinați ușor recipientul. Apoi, lapte bătut va rula pe partea opusă a tigaie, fără a se amesteca cu ulei. Ia-pâine de casă, folosind această metodă, este posibil, nu în grabă, timp de 10 minute. Din moment ce este puțin probabil să mănânce rapid 400 de grame de ulei de grăsime, o parte din ea ar fi rezonabil să înghețe.

Cum de a forma internă de ulei

Dacă doriți să obțineți o bucată perfect netedă de unt o formă frumoasă, veți avea nevoie de farfurii și dexteritate manuală. Separat de zară, spălate și ulei presat de apă pus într-o farfurie adâncă. Bucata trebuie să fie de o asemenea magnitudine încât el ar putea aluneca ușor pe antena. Acum, începe să arunce un pic de ulei. Deci elimini excesul de apă și pentru a face produsul mai suprafață netedă. este necesar de ulei nu numai pentru a arunca, ci să se rostogolească pe o farfurie. Folosind o placă, veți obține o bucată de ulei a fost eliberat de reziduuri de apă, cu o suprafață netedă și un oval regulat.

retete originale pentru unt de casă

Am menționat deja că vă puteți pregăti unt de usturoi de casă sau miere. Dar acest lucru nu este toate produsele care sunt perfect combinate cu unt. Hai să facem ceva neobișnuit și să se pregătească pâine de casă delicioase cu ardei si ceapa pentru barbatii cu coaja si afine portocala - pentru femei și așa mai departe.

pâine de casă cu ardei si ceapa

Jumătate din ardei roșu bulgar se taie în felii și se prăjește într-o tigaie pana cand se inmoaie. Apoi pune ardeii într-un procesor de alimente, adăugând la aceasta 100 g de unt de casă unt, câteva tulpini de ceapa verde. Se adauga sare dupa gust si piper negru proaspat macinat.

Cu atenție masa măcinată așterne pe hârtie pergament sau folie și răsuciți un mic cârnați. Acum, uleiul nostru inițial ar trebui să fie răcit în congelator.

pâine de casă cu afine si coaja

Pentru prepararea untului de casă dulce, în plus față de 100 g de unt proaspăt preparat, va fi nevoie de două linguri de afine, aceeași cantitate de sirop de arțar, o lingură mare de coajă de portocală.

Puneți untul într-un procesor de alimente, și afine. Se spală și grătar fin coaja de portocala ea. Se toarnă unt și sirop de căpșuni, se adaugă o lingură de coajă și se taie toate ingredientele bine. Masa rezultată, precum și cel anterior, și a pus în folie (hârtie de copt) este răsucit în cârnați și congela.

Ulei din gourmet acasă

Această pâine de casă sunt sigur de a se bucura atât pentru băieți cât și fete. Primul lucru pe care trebuie să obțineți toate aceleași 100 de grame de ulei de interne. Acesta poate fi obținut prin oricare dintre aceste metode (folosind un procesor de alimente, un mixer, putinei mână, borcane, vase cu linguri, etc.).

Deci, pentru gustări gourmet, cu excepția uleiului, trebuie să aveți brânză. Pentru prepararea sandwich original este suficient de ulei de la patru linguri de parmezan ras. Ulei cu parmezan pus într-un procesor de alimente și le toarnă roșii uscate (două Art. Linguri). Atingerea finală - frunze de busuioc. Ia nu mai mult de cinci frunze. Toate ingredientele noastre sunt gata pentru măcinare.

Ia un gurmand gustare prea, trebuie să fie învelite în hârtie sau folie, cum ar fi unt dulce cu sirop sau cu ardei picant.

pâine de casă cu ierburi la carne și cartofi

Nu știu despre tine, dar unii oameni le place să mănânce cartofi prăjiți friptură cu unt plante medicinale. Pentru prepararea capodoperei unt este necesară amestecarea uleiului cu 100 g de suc de lămâie, sare cu două ciupiturile, rozmarin, pătrunjel și oregano (1 lingura. L.). Ulei servit rece.