Plafonul într-o casă din lemn cu mâinile propriile sale caracteristici de design (foto și video)

Plafonul într-o casă de lemn se poate face cu propriile lor mâini. Casa este din lemn se referă la clădirile calde și confortabile, cu proprietăți de izolare termică. Construcția structurii acoperișului nu prevede formarea de fisuri și lacune.Plafonul într-o casă din lemn cu mâinile propriile sale caracteristici de design (foto și video)

Conducerea parchet și izolația tavanului.

caracteristici de design

Pentru a izola în siguranță, tavan, folosit grinzi și podele moderne, care au proprietăți corespunzătoare. Ponderea elementelor fiind considerate nesemnificative. Prin grinzile sunt componente ale structurii fixe. Suporturile sunt plasate izolație. Materialul din partea de jos a ultimului set de acoperire plafon dur, iar pe partea de sus - etaj sau mansarda.

Pentru sunt utilizate la fabricarea primului element de bord, parametrii sunt mai mici decât durata dintre suporturile. Pe grinzile secțiunii inferioare (lateral), bătut în cuie bare craniene. Ei au pus viitorul capacului de bord. plafon Rough într-o casă din lemn este gata de finisare. lemn pretratate cu un antiseptic special.

Etapa următoare presupune instalarea unui încălzitor, reprezentată sub forma unei foi sau benzi de material de vată minerală. Preinregistrate de siguranță la foc (clasa „A“), față de mediu, greutate redusă.

Plafonul într-o casă din lemn cu mâinile propriile sale caracteristici de design (foto și video)

Conducerea bariera de vapori de tavan din lemn.

Când grosimea materialului izolator de lucru de izolare calculată de condițiile climatice ale regiunii. tavane înalte și joase într-o casă de lemn are nevoie de impermeabilizare. Obiectivul său este de a preveni condensarea. Experții recomandă izolarea tavanului și spațiul de pod. Casa este construita din lemn are o izolare fonica scazuta. Prin urmare, să ia în considerare la alegerea izolației și sunet proprietăți de izolare ale materialului.

Casa din lemn prevede sistem de tavan acustic: un sistem de rogojini sau plăci, a căror grosime nu trebuie să depășească 10 cm aranjament pas următor oferă o barieră de vapori .. Obiectivul său este de a preveni obtinerea de izolare umed. membrană barieră de vapori este o suprapunere fixa de 10 cm. Manșoanele sunt fixate cu bandă. În realizarea lucrărilor este necesară bariera de vapori pentru a distinge dreapta și laturile greșite ale țesăturii. Izolația deasupra membranei de impermeabilizare port. Structura clapboard. Diferența dintre acoperiș și tavan formează o pernă de aer. Aceasta previne pierderea de căldură și de condensare.retușarea

Designerii recomanda să facă tavanul într-o casă de lemn în așa fel încât să se păstreze capacitatea copacului de a respira. La efectuarea lucrărilor de finisare este luată în considerare estetica si interior din lemn a casei. În această clădire nu sunt decontarea de ventilație tradițională, deoarece copacul este capabil să regleze în mod independent, fluctuațiile de temperatură, inclusiv umiditatea.

Nu poți bate în jos pereții și tavanul de case din lemn MDF, apoi le colorare cu vopsea de ulei.

În acest caz, lemnul începe să putrezească.

Plafonul într-o casă din lemn cu mâinile propriile sale caracteristici de design (foto și video)

Instrumente de lemn pe tavan: șurubelnițe, ferăstrău, Masina de indreptat, clește, ciocan, dalta.

Se recomandă finisarea structurii considerate de plăci Panouri furniruite solide, garnituri de lemn. Totul pentru plafon de relief cu inserție sculptat în centrul său trebuie să instaleze o ladă. Barele (15 cm) pot fi tivită la desenele anterioare sau tavanul neterminat. Sculptate Porțiunea sedimentare printr-o combinație a firului și plăcuțele respective.

Pentru a face camera mai multă lumină și de mare, echiparea tavan alb și neted. Pentru a face acest lucru, utilizați o varietate de metode pentru finisare. Cea mai rapidă cale este considerat a fi instalarea de gips carton. Acest design va ascunde toate comunicațiile și nereguli. dota „tort stratificat“, dacă doriți. Am considerat designul are avantajele sale:

  • estetica;
  • Izolație termică ridicată;
  • aplicarea rapidă chit;
  • unitate posibilitate de iluminare din spate;
  • furnizarea de microclimat natural;
  • posibilitatea de a face orice design;
  • pată de repede.

Pentru a efectua finisare nivelul necesar de lucru, banda de măsurare, gips carton, șurubelniță, șuruburi. Inițial fixat structura de suspensie profilată (din metal). Pentru a fixa lada șuruburi gips carton. Manșoane sigilate cu chit special. Original întuneric aspect grinzi pe un fundal alb. Repararea plafonului este rapid. Placa poate fi ușor de înlocuit, și nu are nevoie să demonteze panoul adiacent.

Dacă se dorește, decora plafonul într-o casă de lemn poate fi prin tensionarea de construcție din PVC. Pentru a instala aceasta nevoie de echipamente și expertiză specială. Expertii nu recomanda pentru a efectua munca de finisare cu elemente de plastic. Acest lucru se datorează unei încălcări a aerului, ceea ce poate duce la distrugerea treptată a lemnului. În vara panouri din plastic formează buzunare de aer care împiedică respirația normală în casă.

Plafonul într-o casă din lemn cu mâinile propriile sale caracteristici de design (foto și video)
Plafonul într-o casă din lemn cu mâinile propriile sale caracteristici de design (foto și video)
Plafonul într-o casă din lemn cu mâinile propriile sale caracteristici de design (foto și video)