Pot face o cornișă pentru perdele cu mâinile sale, chestii de interior

În interiorul apartamentului fiecare detaliu, fiecare detaliu. Un bar nefericit este capabil să strice întregul aspect, și de multe ori ca acesti factori sunt cornise care nu îndeplinesc designul general al camerei. Asigurați-vă pentru a comanda această piesă de mobilier este destul de scump plăcere.

Pot face o cornișă pentru perdele cu mâinile sale, chestii de interiorPrin urmare, nu este surprinzător faptul că mulți proprietari preferă să facă cornise cu mâinile lor, binecuvântarea consumabile acum pentru ei este mai mult decât suficient. Puteți achiziționa componente pentru streșini și doar colectează proiectarea necesară, adecvată în dimensiuni și aspect. Și puteți face un produs de la zero.

Principalele soiuri de tije perdele pentru perdele

Exista mai multe semne prin care se poate clasifica streșini: după tipul, materialul de fabricație, locul instalării și numărul de rânduri:

Cornișe pot viață ca de perete și tavan. Dacă mai devreme, am tendința de a folosi prima opțiune, în ultimii ani, din ce în ce modele au favorizat pentru a monta pe tavan. Acest punct se datorează faptului că muluri de perete sunt mai puțin fiabile, și sub greutatea perdele grele de pauza de multe ori off-a lungul timpului.

Pot face o cornișă pentru perdele cu mâinile sale, chestii de interior

De asemenea, separarea poate fi realizată prin numărul de rânduri necesare pentru perdele. Astăzi, designeri de multe ori folosit ca element decorativ pe compozițiile multistrat ferestre. Astăzi, prin urmare, poate fi de multe ori găsite în streașină mai multe rânduri de desene sau modele diferite.

Prin proiectare, tipul de execuție sunt:

 • Cea mai obișnuită opțiune - o cornișă șir de caractere. Esența acestui design este faptul că perdelele se deplasează de-a lungul unui șir întins, care este de preferat să se ascundă banda asieta.
 • Tija perdea tubulară este folosit, de asemenea, destul de mult timp, și mulți știu din copilărie. Două atașament și le-a inserat în conducta are un singur defect de calitate. De-a lungul timpului, suprafața suportului pierde finețea și inele care dețin cortina sale, început prost să se miște.

Pot face o cornișă pentru perdele cu mâinile sale, chestii de interior

 • Framing cornișă - o versiune mai moderna a interiorului. Este un profil cu fante, montate, de obicei, pe tavan, iar în unele cazuri, și pe perete.

Mai mult, muluri pot fi realizate din materiale diferite, cum ar fi lemn, metal sau plastic. Și fiecare prime avantaje materiale și dezavantaje.

Cornice pentru perdele metalice: simpla executării lucrărilor de construcție complexe

tije metalice sunt utilizate în principal pentru perdele grele și compoziții Multirow. Aceasta implică o structură destul de complexă a cornișei. Cu toate acestea, toate nu este la fel de dificil pe cât pare. Nu este necesar de a cumpăra modelul scump la streașina unei perdele de metal. Trebuie doar să alegeți un profil metalic simplu, cumpăra cârlige și atașat la structura tavanului. Numărul de benzi din profil ar trebui să se potrivească cu numărul de rânduri de perdele estimate. Apropo, această opțiune este perfect pentru perdele în stil japonez.

Pot face o cornișă pentru perdele cu mâinile sale, chestii de interior


De asemenea, să fie fabricate din metal și margine tubulară. După cum este clar acest lucru va necesita aluminiu adecvat diametru sau țeavă inoxidabil și suporturi pentru montaj. Sau o tijă metalică, care ulterior sunt plasate la marginile dopului, de exemplu, usi din lemn manere.

Poliuretan Cornice: formularea de deschideri de ferestre personalizate

muluri din plastic sunt cele mai potrivite pentru perdele de lumină, așa cum este puțin probabil să fie în măsură să reziste la sarcină foarte grea acest material. Cea mai obișnuită opțiune este de a conducta de pervaz, pentru ca el să găsească materiale și paranteze doar suficient (de exemplu, într-un magazin de hardware). De asemenea, se referă la astfel de articole și streșini din material poliuretan având performanțe mai mari decât toți ceilalți polimeri:

 • Ca și în orice folie de plastic, poliuretan, complet indiferenți față de apă, astfel încât utilizarea sa în locuri, cum ar fi baia sau toaleta mai mult decât justificată.

Pot face o cornișă pentru perdele cu mâinile sale, chestii de interior

 • De asemenea, materialul are o greutate de lumină, de înaltă rezistență (cornice din această materie primă poate rezista la sarcini de până la 50 kg) și rezistent la temperaturi ridicate. Aceste proprietăți permit utilizarea cornișă poliuretan în aproape orice condiții, și atașați-l fără probleme pentru o varietate de motive, inclusiv pentru construcțiile de gips-carton.
 • Pentru a stabili o astfel de cornișă nevoie doar de profil din poliuretan și atârnat pe cârlig lui. În acest caz, flexibilitatea ridicată a materialului face posibilă pentru a da absolut nici o formă.

Cel mai adesea, muluri poliuretanice utilizate pentru perdele în baie și pentru decorarea ferestrelor în fereastra Bay.

Cornice pentru perdele realizate din lemn: un aspect nou la lucruri familiare

Astăzi, interiorul se întoarce din ce în ce obiecte decorative antic stilizat. Am fost nici o excepție și cornișă pentru perdele realizate din lemn. De obicei, lemnul este utilizat pentru a crea benzile decorative de pe un tip de construcție.

Pot face o cornișă pentru perdele cu mâinile sale, chestii de interior

Produce un produs similar este destul de ușor, în timp ce puteți decora la alegerea ta:

 • Se taie dintr-o foaie de lungime PAL șipcă și lățimea pervaz aproximativ 15 cm, care a fost ulterior colorate cu folie adezivă sau pastă peste placut culori.
 • Dacă foaie de PAL nu permite să taie lungimea dorită a barei, este întotdeauna posibil să se lungească. Pentru aceasta, de regulă, utilizează groase clei PVA și mobilier capse.
 • Atașați cureaua la tavan pe colțuri de metal. In interiorul structurii, de regulă, setați șirul în unul sau mai multe rânduri.

Alternativ, puteți utiliza o altă versiune a streșini de lemn. Pentru a face acest lucru, trebuie să găsiți dreptul ... un băț. Șlefuite-l, șlefuit și lipiți între paranteze de lemn, care, la o anumită experiență, puteți face, de asemenea, propria. Ca rezultat, veți obține cornișă original, care tocmai nimeni!

Pot face o cornișă pentru perdele cu mâinile sale, chestii de interior

Cornice pentru perdele gips-carton - element al interiorului moderne

cornise Productie gips-carton mai dificilă decât exemplele de realizare anterioare. Aici, este nevoie de unele de calificare pentru a lucra cu materiale de construcții și unelte. De fapt, merge chiar pe pervaz, și pe nișa în care se poate instala unul dintre modelele:

 • Structura in sine este un fel de conductă în care poate fi încorporat spoturi luminoase pentru iluminare.
 • Ca o regulă, nișa este făcută în cazul de tensiune sau de tavan.

Pot face o cornișă pentru perdele cu mâinile sale, chestii de interior

 • Scopul principal al acestui design - pentru a ascunde cornișă și perdele de top de ochii indiscreti, așa că a făcut pe lățimea deschiderii ferestrei, sau a lungul peretelui adiacent.

Rețineți că o nișă similară pentru a monta cornișă trebuie să fie în faza de fabricație a plafonului, astfel cum a efectua ulterior un astfel de lucru extrem de dificil.

După cum puteți vedea, tije cortina de fabricație opțiuni pentru perdele cu mâinile atât de simplu și mai complexe, este destul de mult. Acesta ar trebui să arate un pic de imaginație și de a face destul de un pic de efort și o nouă piesă originală de mobilier va decora casa ta!

Nou pe site-ul

Pot face o cornișă pentru perdele cu mâinile sale, chestii de interior

producătorii de mobilă nu oferă cumpăra doar o bucătărie într-o formă finită, dar, de asemenea, pentru a face la comandă, în funcție de cerințele clientului. Cu toate acestea, toate piesele de mobilier sunt realizate în conformitate cu anumite norme stabilite. Cel mai adesea se referă la alternanța zonelor de lucru, pe baza etapelor de gătit: nișă sub frigider; Suprafața de lucru;