Șapte origine geniu, ceea ce înseamnă

Lume Nemanifestat Ce înseamnă cuvântul, simbolul, expresia versiunea completă

Șapte origine geniu, ceea ce înseamnă
Probabil ați observat că unii oameni sunt adesea condamnați:
- „Da, este necesar să aibă șapte om de știință de rachete!“. De obicei, acest proverb este utilizat într-o întrebare destul de dificilă la care nu știu răspunsul.


Acum, aproape nimeni nu va spune că este de șapte deschideri, și de ce ar trebui să fie pe lbu.Podobnaya spune este un mare indicator al dependenței gândirii noastre, de stereotipurile conventionale.
Dacă prietenii mei folosit acest cuvânt, și apoi o voi folosi, de asemenea, nu se gândesc la absurditatea unei astfel de declarații.

Inch - o masura de lungime. sistem de numerație Pyadevaya utilizat de mai multe triburi slave încă de la începuturile istorii.O, cum ar fi lungimea treptat a început să uite acum o sută de ani.

Care este lungimea într-un interval?


Prima versiune.
Span se numește distanța dintre vârful degetului mare și cel arătător, daca este posibil razdvinut.Kak poate fi ghicit, o distanță similară de la fiecare persoană este diferită și a depins de lungimea degetelor și dimensiunile ladoni.Odnako și în aceasta constă frumusețea unei astfel de măsuri de lungime.Desigur, ei nu au putut face în această chestiune, fără etalona.Etalonnaya interval a fost egal cu 17.78 sm.Ee folosit, de obicei, pentru care ar măsura o anumită lungime de o bucată de pânză în case magazine.Odnako construit pe o bază cu totul diferită pyadyam.Oni erau alte slave valori dimensionale, cum ar fi de șapte picioare, curți, cot inch.
Acest lucru a fost făcut, astfel încât dimensiunile de locuințe ar fi fost perfect corelat cu creșterea volumului și celelalte valori unui om care a construit o casa doar pentru tine.

Dacă vom compara vechile măsuri de lungime cu sistemul metric moderne, care este acceptată în România, recent, se pare că fostul stânjeni și o palmă nu a fost la fel de dimensiuni proporționale velichinami.Oni permis să construiască locuințe necesare prin implementarea celor mai bine cunoscute toate raportul de aur.
Exemplele nu sunt departe de a căuta necesare, trebuie doar să se uite la marile temple ale antichității, care au avut nu doar o acustică excelentă, dar, de asemenea, durabilitate, energie pozitivă, și ca o consecință, oamenii din această clădire se simt foarte bine.

A doua versiune.
Să calculăm cât de mult șapte deschideri?
Acum - șapte deschideri egale cu 1 metru și 25 santimetram.Kak guvernează această creștere a fost în rândul copiilor de 10-12 ani, familia atunci când strămoșii noștri slave efectuat ritualul de inițiere, mister initsiatsii.K această vârstă în cea mai mare naștere copilul este aproape complet stăpânit remeslo.Syn războinic trebuie a trebuit să aibă elementele de bază de luptă fără arme și Mechev, iar fiul plugarul a trebuit să cunoască toate detaliile și trucuri în procesarea de alocare a terenurilor.
Fetele de la această vârstă au învățat secretele de gătit și de a face elementele de bază a fost trecut hozyaystva.Kogda rit de trecere, tânărul sa transformat dintr-un copil într-un om care înțelege ce este responsabil pentru ei înșiși și familiile lor, după inițierea părinților rodichey.Ego nu mai asume responsabilitatea pentru ea , persoana devine complet independent.

Genius numit foarte perspicace cheloveka.Predpolagaya că înălțimea frunții omului este direct proporțională cu mintea lui.