un sentiment de uimire

un sentiment de uimire
Ce este un miracol? Ceva minunat, care, prin definiție, nu poate fi în natură. Dar, contrar tuturor afirmațiilor, se întâmplă. Pe ce bază, în conformitate cu legile ce? Luați în considerare, pentru fabulos. Apropo, știi că terapia basm ia avânt ei? Și de ce? Da, pentru că toate legendele, mituri și basme - este adevarul alegoric. Și dacă te uiți atent la orice basm sau legendă, puteți vedea grăunte de adevăr în ele. Doar uneori, în mituri, nu spunem lucrurilor pe numele lor proprii în mod direct și metaforic.In timp ce noi eram mici. Am crezut în tot ceea ce adulții au zis. Ei au crezut în Moș Crăciun, în Babok Ozhek și diavoli. Și dacă ai afla că Goblin nu există, am oftat cu ușurare, lumea fără prezent de Moș Crăciun a devenit decolorat și neinteresantă. De ce? Pentru că a crede în miracole - nevoia pentru orice ființă umană. Precum și nevoia de iubire și de îngrijire. Chiar și adulții și bunicii care au nevoie de atenție și a manifestărilor de tandrețe și iubire. atât copii cât și sexul opus. Așa că suntem organizați, oamenii. De ce sunt oameni, animale, plante - absolut nici o excepție. Ele sunt chiar mai mult - dau toata dragostea mea, cu generozitate și fără restricții.

Dar să revenim la personajele de basm. Cine a spus că Maiden zăpadă inventat de oameni la creier praf de copii? In fiecare Anul Nou vom vedea pe străzi, la festivaluri și la televiziune aceiași Maidens de zăpadă, foarte diferite, dar întotdeauna frumoasă și frumos. Există excepții, nu susțin, dar acestea sunt excepții de la ei să nu se concentreze pe. Deci, orice fel de fată, poartă un costum de zăpadă Maiden, pune imaginea în sine, este un joc de rol, reîncarnat. Și nu este cu adevărat o fată. Dar nu chiar Maiden zăpadă, vă spun. Da, e un fel de împarte, fiind atât un om simplu, ci un om care face un miracol. Copiii de fapt cred, ei cred că a venit de la poveste, și că ea însăși este făcută din zăpadă și rece.Prinzi aluzia? Copiii nu cunosc adevărul și cred în miracole. Când se spune că este o ficțiune, iar Maiden de zăpadă cu Moș Crăciun - oameni obișnuiți, ei nu imediat te cred. Pentru că nu vrea să plece cu un sentiment de uimire. Mai mult decât atât, oricare dintre noi. Și este acest lucru foarte adevăr este adesea o sursă de frustrare și chiar durere. Prin urmare, nu toate și nu întotdeauna doresc să cunoască adevărul.

Deci, lasa magia Anul Nou rămâne încă un loc pentru un miracol. alegerea fiecăruia dintre noi - Si sau nu cred. În fiecare om trăiește mic băiat sau fată. în ciuda faptului că am crescut în adulți. Amintiri din copilărie trăiesc în memorie și șoaptă - crede-ma ... Apropo, cel care crede în miracole, el este convins că acestea apar. Ei bine, cine nu vrea să creadă că ceva magic și nu va primi. În conformitate cu credința voastră fie vouă - spune adevărul.

Deci, dacă să creadă în miracole?

Se poate spune că m-am uitat tema prostie de miracole. Dar, dacă citești asta, înseamnă că subiectul încă îți pasă. Logica simplă.

Deja chiar și oamenii de știință au demonstrat că nu este doar vizibil lumea materială, și există mai multe lumi din care noi nu le vedem sau pot vedea doar ocazional. Cât de multe capturat pe film inexplicabile și fenomene misterioase! Deci, nu știm totul, și, desigur, afirmă că minuni se întâmplă doar în basme, nu putem. Și dacă este așa, atunci cred în ele devine mai ușor și mai interesant.

Așa că voi, dragii mei adulți invitați și oameni serioși a lăsat o portiță în sufletul său, și să dea astfel o șansă pentru un miracol să se întâmple în viața ta. Cu un astfel de sentiment tu și momentele grele par mai ușor, pentru că numai noi decidem ce să credem și cum să se raporteze la ceva. Se topește gheața în sufletele lor, să în lumea interioară a unui arc și un sentiment de mirare! Și viața ta va începe să se schimbe imediat. Să treptat, dar va începe să fie sigur!

Deci, face alegerea ta și du-te!

Și totuși, minuni pot face ei înșiși. A se vedea modul în care aceste tipi face acest lucru și să ia un exemplu. Oferirea de cadouri pentru alte persoane, chiar mai plăcut decât să le primească.