remedii Negii Tratamentul populare pentru a scăpa de negi prin remedii populare

Negi - l excrescente pe piele. Ei vin în diferite tipuri, în funcție de punctele de distribuție și factorii care au declanșat boala. Cu toate acestea, indiferent de cauza negilor, medicina populară - cea mai eficientă și cea mai simplă metodă de a face cu această problemă.Tratamentul cu remedii populare veruci

îndepărtarea Wart se poate realiza în diferite moduri:

Posibilitatea de a trata sau freca creta veruci se presara, a pus pe pansament ei și batjocoresc ceva timp.

3 linguri. l. pelinul la o cană de apă clocotită infuzat timp de două ore și poate fi folosit ca o compresă.

Acesta poate fi pentru tratamentul negilor prin remedii populare primatyvat negilor coaja de banana partea din spate. Schimbarea bandaj cu pielea are de două ori pe zi.

în zonele afectate de grup de veruci, face o compresa folosind varză roșie. Atașați la negilor mai multe straturi de tifon umezit cu o bună blocare suc comprima hârtie specială. Păstrați toată noaptea. Folosiți zilnic timp de câteva săptămâni.

Necesar aburit 3 linguri planta klopovnika buruieni 2 cesti de apa de fierbere. Tulpina de perfuzie timp de 2 h și se încălzește la 40 de grade. Coborâți brațul la negilor timp de 10 minute.

Metoda rapidă, dar periculoase de tratament este considerat picurare o picătură de acid acetic a fost punctat pe negilor.

Înțelepciunea-limită de vârstă și a rămas până în ziua de azi. La urma urmei, strămoșii noștri au fost tratați fără o intervenție chirurgicală. Într-adevăr populare metode sunt eficiente și a ajutat mulți. Trebuie amintit, pentru a obține complet scăpa de negi benigni au nevoie de răbdare și de stabilitate. Prin urmare, în cazul în care o metodă de a scăpa de negi nu ajuta, nu arunca tratament, încercați cealaltă. Sperăm că pe mâinile tale se vor evapora.

Cum de a scăpa de cu ajutorul negilor Rowan?

Șlam de Rowan aburit aplicate negilor. Cursul procedurii de 10 zile.

Un alt remediu popular pentru verucile lechenyai de zi cu zi, apoi bine veruci poloneză rowanberry suc. De-a lungul timpului, negul se va întuneca, piti, și după o săptămână sau două va fi plecat.

Cum de a elimina negii folosind un cartof?

Cea mai veche metodă de tratament este de obicei cartofi. Ia cartofii și se taie în jumătate. După freca toate locurile în care te afli negii și strâns cravată înapoi la cartofi. Apoi arunca cartofii și așteptați pentru ROT de cartofi complet. După cum strămoșii noștri, după o putrezire de cartofi, verucile dispar pe cont propriu. De altfel cartofi nu arunca neapărat pe stradă, îl puteți înveliți în hârtie și să părăsească casa. Dar, cel mai important, că cartoful a început să putrezească. In prezenta tratamentul negilor de remedii populare oferă un substitut de cartofi oricărei alte legume sau fructe, cum ar fi mere sau sfecla.

Firul în tratamentul negilor prin remedii populare

De asemenea, metoda veche este de a utiliza fire. Conform semnelor, această metodă este cel mai bine prodelyvat pe Luna în scădere. Deci, luați un fir și mai presus de toate negii lega un nod. Mai mult ca și în metodele anterioare arunca un șir cu noduri. credințe antice stipulează că șirul trebuie să fie aruncat în stradă peste umărul stâng, dar încă în vigoare, în conformitate cu nostru păzit - îngropa fir. Din nou, la fel ca în metoda anterioară de tratament al negilor de remedii populare, care va putrezi firul, atunci dispar toate negilor.Ash în tratamentul negilor

Cum de a scăpa de cu ajutorul rostopască scăpa de negi?

Un alt tratament bun popular este rostopasca. Infuzie de rostopască poate fi cumparat de la orice farmacie, nu este scump. Aceasta tinctura cum frunze arde, iar negul începe să se usuce și să dispară încet. Puteți utiliza, de asemenea, sucul de păpădii, galbenelele sau ulei de arbore de ceai.

Se tratează Negi rostopască proaspăt sfărâmată (dacă este necesar, poate fi înlocuită cu o puternică de decoctul planta uscata) sau suc de păpădie alb, se aplică de trei ori în 2-3 minute. Este recomandabil să se efectueze această procedură o dată sau de două ori pe zi, pe parcursul a 2-3 săptămâni.

Ceapă în tratamentul negilor dupa retete populare

Există patru tratamente contra, care includ ceapa, sau mai degrabă este ingredientul principal.

Cum sa scapi de negi cu remedii populare? Ceapa trebuie să fie tăiate în inele subțiri sau inele și jumătate, se toarna 1/3 cana de otet si se lasa sa stea timp de două ore. S-a obținut în acest fel bulbi trebuie sa fie aplicat pe leziuni, pentru a fixa un bandaj și se lasă peste noapte. Dimineața, repetați procedura. Cursul de tratament este determinat pentru a scăpa de negi, este necesar să se continue să folosească acest remediu popular pentru a elimina complet tumorile.

Un alt mod destul de simplu pentru a scăpa de negi, este un terci facut din ceapa. Ceapa frecat pe o răzătoare fină, greutatea rezultată este aplicată negilor peste noapte.

Urmatorul remediu popular mai complicat: întreaga miezului bec este îndepărtat, gaura este umplut sare grunjoasă și a rămas până la sucul. Lichidul rezultat este tratat veruci două ori pe zi.

Puteți face, de asemenea, prăjituri, care conțin pasta de ceapa, sare de mare și argilă. Aplicarea suficient tort o singură dată pe zi.

Usturoiul în tratamentul negilor prin remedii populare

Usturoi, ca medicina tradițională, precum și are proprietăți medicinale mari și ajută pentru a scăpa de astfel de creșteri nedorite ale pielii.

Primul instrument este destul de simplu de utilizat. Este necesar să se amestece usturoiul tocat cu untură topită. Și rezultă procesul consistență neoplasmului.

A doua metodă. Pentru a scapa de negi, ar trebui să se aplice o compresa pe zona afectată a corpului în dimineața și seara. Pentru a prepara un remediu popular pentru verucile nevoie de trei dinți de usturoi curățate și 4. l. oțet, toate acestea se lasa sa stea timp de 2 săptămâni.

A treia metodă este destul de exotic și neașteptat. Coaja de banana se taie în pătrate mici, în interiorul plăcii și a pus usturoiul aplicat negilor. Loțiunile sunt schimbate zilnic, până la dispariția completă a acumulării.

Pentru a pune în aplicare a patra metodă pentru tratarea negilor remedii populare au nevoie doar de usturoi și apă. usturoi este turnat apă clocotită (raport 3: 1) și infuzat timp de o oră. Tumorile rezultate tratate cu apă de usturoi de două ori pe zi.

Mai ales îndepărtarea negilor de atac folk

Fiți atenți atunci când efectuează tratamente de îndepărtare a părului în zone în care sunt negii. Deteriorările minore ale formării de suprafață poate duce la o creștere, iar în unele cazuri, pentru a provoca transformarea într-o tumoare malignă.

Dacă nu se dovedesc a scăpa de negi, puteți consulta întotdeauna un dermatolog care va prescrie unguente medicinale sau proceduri speciale care efectuează, cum ar fi arderea azotului lichid, electrocauter sau îndepărtarea cu laser.

Dacă răni accidental un neg, sau doare, se schimbă rapid culoarea sau forma, a primit marginile neclare, zgâriate și sângerare, remedii populare nu ajuta să scape de problema. Acesta este un motiv pentru tratament imediat la medic, pentru a exclude diagnosticul de cancer de piele.

Negi Tratamentul a fost bine prin faptul că acestea pot fi folosite in indepartarea negilor la copii. Deși acestea sunt mai durabile, dar mai sigur. Din nou, unii copii se tem de medici, precum și orice tratament are loc în casă și nu rănească mintea copilului.

Dacă veruca începe să ponegrească - este primul semn că rădăcinile mor. În acest caz, nu atingeți general - nu interferează cu ea „mor“ și cad complet oprit.

Mai multe articole pe acest subiect: