vopsea Indol pentru par, paleta de culori și recenzii, o revistă pentru femei despre sanatate si frumusete

vopsea Indol pentru par, paleta de culori și recenzii, o revistă pentru femei despre sanatate si frumusete

Indola Hair Dye are o paleta larga de culori, care include mai mult de 100 de culori, care satisface cele mai exigente gusturi. Destul de des, este utilizat de maeștrii saloane de frumusete ale elitei și, de asemenea, economia - clasă și creează doar rezultate perfecte de înaltă calitate.În marca olandeză Indola nu a fost încă popularitate foarte largă în țara noastră, dar și în alte țări, este foarte stilisti si saloane de coafură apreciat. Producătorii trimise la maximum activitățile sale privind conservarea energiei și o stare sănătoasă a părului după vopsire. Grație ideilor inovatoare și dezvoltarea continuă a companiei Indola a devenit lider pe piața mondială în crearea frumuseții. Astfel, în ultimii ani în România, produsele companiei ia avânt datorită prețului rezonabil și de înaltă calitate. Indol paleta de culori de par este foarte larg.

Efectul de vopsea pe păr


vopsea Indol pentru par, paleta de culori și recenzii, o revistă pentru femei despre sanatate si frumusete

Asigurați-vă că pentru a verifica: păr profesional de colorare Deluxe

Utilizarea colorantului indol oferă un gri complet de colorare. și paleta largă vă permite să selectați nuanța perfectă pentru orice culoare de păr.

vopsea Indol pentru par, paleta de culori și recenzii, o revistă pentru femei despre sanatate si frumusete

Recomandări pentru vopsea de colorat Indola

 • Cu ar trebui să fie urmat instrucțiunile de auto-utilizare. care este în fiecare mijloc de ambalaj.
 • În primul rând, puteți testa pentru reacții alergice ale corpului în timpul colorare a părului. În caz de arsuri severe sau furnicături la nivelul - a vopselei aplicate, trebuie să spălați imediat, astfel încât să nu se expune la iritatii si arsuri grave chimice. Acest lucru înseamnă că agentul de colorare nu este potrivit pentru acest tip de piele.
 • Când amestecați vopseaua nu poate fi utilizat cu o altă concentrație dezvoltator decât vopseaua. Amestecul preparat a fost perie pentru vopsire este aplicată catena, cu excepția zonei de rădăcină și distribuite uniform pe toată lungimea părului.
 • Asigurați-vă că purtați mănuși atunci când se lucrează cu vopsea.
 • crema de grăsime poate fi aplicat înainte de colorare a pielii pentru a se evita urmele de agenți de colorare, în special pe linia în cazul în care parul creste. Acest mic truc va crea un film protector care previne pigmenți în epiderma pielii.
 • vopsea timpul de expunere este nu mai mult de patruzeci și cinci minute. Dacă exagerati, vă poate afecta pielea capului si foliculii de par, ceea ce ar duce la pierderea grea, ruperea și secțiunea de păr.
 • Se spală doar parul vopsit mai bine după trei zile. Pentru a închide întregul toroane fulg, închise cu un pigment de colorare în structura părului, păstrând astfel vopseaua pentru o lungă perioadă de timp. Nu puteți spăla pe vopsea după tratament în apă caldă și pentru a evita uscarea părului.


Opțiuni nuanțe de vopsea paleta Indola

vopsea Indol pentru par, paleta de culori și recenzii, o revistă pentru femei despre sanatate si frumusete

Citește: Estelle păr cosmetice. Directory dovedit de milioane de produse profesionale

Paleta de culori are mai mult de 100 de nuanțe de absolut toate gusturile. Acesta include două culori linie: crema permanent colorant, numit Profesie permanent Culoare și colorant Îngrijirea fără amoniac Indola Zero AMM Color.

Tipuri de nuanțe de prima linie există mai mult de o sută și pot fi împărțite în patru grupe.

 • Prima constă în nuanțe naturale, să acopere complet părul alb, este numit Naturals Essentials.
 • Al doilea, numit Fashion Red diferite nuanțe saturate roșu și roșcate care se potrivesc frumusețile îndrăznețe fatale.
 • Al treilea - de tone de deschidere a culorii, foarte similar cu cel natural, numit Expert Blonde.
 • Al patrulea este umplut cu culori strălucitoare care ies în fire individuale și încarnează o imagine izbitoare, se numește Contrast.

vopsea Indol pentru par, paleta de culori și recenzii, o revistă pentru femei despre sanatate si frumusete

Asigurați-vă că pentru a verifica: Faberlik păr vopsea, paleta și fotografii

În plus, paleta este format din șase mikstonov pentru amestecarea vopsele de bază pentru a spori luminozitatea tonului de culoare corecte și de a elimina nuanțe nu dorite.

Fiecare nume de colorant este format din trei cifre, care indică gradul de deschidere a culorii rândul său, și întunecare de culoare, care este adâncimea. Celelalte cifre indică principalele și a doua tonuri, cu alte cuvinte, culoarea finală. La adâncimi negre ale denumirii - 1; întuneric, mediu și lumină - maro, respectiv - 3,4,5; lumina maro și lumină - maro deschis - 6,7; blond deschis și foarte ușoare - 8.9; blond foarte deschis - 10.

Shades sunt distribuite după cum urmează: la desemnarea ashen - 1; Pearl - 2; aureus - 3; cupru - 4; mahon - 5; roșu - 6; violet - 7; ciocolată - 8; mat - 9.

Toate nuanțele de blond au prima cifră în titlu, în timp ce nuanțele contrastante ale primei litere C. în nuanțe naturale prezintă o cifră zero în desemnare. De exemplu, ciocolata maro deschis - numărul de aur - 6,83; lumina cupru naturala maro - 6,04.

linie de destinație Indola Zero AMM Culoarea este colorare blând blând pentru păr fin deteriorat. Aceasta culoare vopsea fara amoniac și este asigurat cu ajutorul uleiurilor naturale. Linia este format din tonuri naturale. Cel mai ușor ton nuanță aurie în ea este blond foarte deschis marcat 9 - 3. Cel mai întunecat umbra de linii negre considerate ton - naturale sau 1- 0. linia Paletă include aproape treizeci de nuanțe. Compoziția lor este substanțe non-corozive, astfel încât colorația le conferă un aspect sănătos, cu o culoare saturată puternic rezistent.

vopsea Indol pentru par, paleta de culori și recenzii, o revistă pentru femei despre sanatate si frumusete

Asigurați-vă că pentru a verifica: Londa păr vopsea, paleta și fotografii

Feedback de la consumatori. atunci când - sau indol utilizarea vopselei, toate marca impactul pozitiv. Este destul de ușor să se amestecă și pata rezultatul este același ca pe ambalaj. Aplicarea acestei vopsea nu produce efecte negative. Cu toate acestea, organismul de la toate diferite și individual reacționează la coloranți. Mai bine de colorare a părului să încredințeze un specialist - un profesionist, salvați-vă de rezultate neașteptate. Numai el va fi capabil să găsească abordarea corectă pentru fiecare fir de par.