Alimentele cele mai dăunătoare pentru sănătate, lista de top 10

Alimentele cele mai dăunătoare pentru sănătate, lista de top 10

Noi toți vrem să mănânce bine, să vă rugăm să o delicioase și sănătoase, în același timp, o masă completă.

Dar ce putem spune despre noi, locuitorii lumii moderne, în cazul în care rafturile supermarketurilor sunt pline cu pachete colorate pline de produse chimice?De unde știi că ne pregătim pentru micul dejun decât o gustare? Ce să cumpere în magazin, dar din ceea ce este mai bine să refuze puternic?

Industria alimentară modernă

Din păcate, industria alimentară a secolului 21 a mers atât de departe, încât a încetat să fie mâncarea. Spori aroma și de a crește durata de depozitare a produselor realizate din acestea un produs de mare, dar mâncarea proastă.

Ni se pare că burgeri si cartofi prajiti sunt delicioase! Dar ce se întâmplă cu trupurile noastre după ce le luați masa, nu putem ghici.

Unele studii au arătat că produsele alimentare cu conservanți alți aditivi chimici scurtează viața, provoca boli grave, agrava starea pielii si a aspectului.

Viețile noastre sunt compuse în așa fel încât să elimine complet produsele nocive noi nu putem. Dar puteți încerca întotdeauna să reducă utilizarea de alimente periculoase. Aceasta - cheia pentru sănătatea ta viitoare!

Lista de produse periculoase

Alimentele cele mai dăunătoare pentru sănătate, lista de top 10

Deci, înainte de - top 10 cele mai nedorite produse pentru corpul nostru.

Primul loc de onoare este ocupat de chips-uri. Această industrie chimică minune conține o astfel de combinație nefericită de grăsimi și carbohidrați în concentrația cea mai incredibilă că ficatul vine într-o stare de șoc.

Se pare că ei nu au nici o pistă de mâncare adevărată. Rezultatul - obezitate, boala intestinului, riscul crescut de cancer.

Medalia de argint în această listă au fast-food. Producătorii ne asigură că burgeri sunt fabricate din ingrediente proaspete.

În ea, puteți să cred, așa să fie! Dar de ce ar atât de multe arome și stupefiante potențatori de aromă, coloranți și conservanți?

Mai mult, de exemplu, cartofi preparat pe ulei care fierbe într-un timp suficient de lung. Un fapt bine cunoscut faptul că se transformă într-un produs de moarte.

energie

Băuturi energizante - nu este doar un glonț în ficat, dar o bombă adevărată. Acesta este un incredibil „buchet“ de cofeina, o doză de încărcare de zahăr, gaze și produse chimice.

Adăugați la efectele unui minim de probleme cu intestinele, stomacul și pentru a obține unul dintre produsele cele mai dăunătoare.

Alimentele cele mai dăunătoare pentru sănătate, lista de top 10


Imediat trebuie remarcat faptul că, băutura, pe care le puteți prepara din ingrediente naturale, nu suportă prejudicii.

În această secțiune considerăm limonada ca industria alimentară a băuturilor, care este produsă în fabrici. Aceasta ar putea include alte acidulate, bauturile care contin zahar.

O limonadă răcoritoare, se pare, nu este atât de revigorant. Dacă urmărim reacția chimică care declanșează în organism, este posibil pentru a obține bizon.

Dar noi nu va fi descurajat, este mai bine să limiteze utilizarea acestei băuturi! Conține substanțe specifice, arome, care pot declanșa tulburări de panică, stări depresive.

Un unic în efectele sale negative asupra organismului și combinația dulce de gaze este pur și simplu o bombă pentru echilibrul nostru acid alcalin.

alimente afumate

Mi-a plăcut de mulți fumat - un depozit de substante cancerigene. Nu mă crezi? Întrebați chimiști. Nu vrei să te rănesc ca toți ceilalți?

Dacă credeți că umflat pericol, pentru că toate mânca afumat, amintiți - ca nivel scăzut de sănătate în aceste zile. Aceasta înseamnă că teza „mânca tot, iar eu voi fi acolo“ mai bine reconsidere.

Mezeluri, cârnați

Alimentele cele mai dăunătoare pentru sănătate, lista de top 10

câini drăguț, cârnați suculent și alte produse din carne, inclusiv cârnați, sunt, de asemenea, departe de a fi bun pentru corpul nostru.

Producătorii adăugat la ele destul de o mulțime de grăsime, piele de porc, și compuși fenolici periculoși.

Uită-te la eticheta de orice astfel de produse. Exista o multime de suplimente care pot provoca daune ireparabile pentru sănătate.

produse complet naturale este de două. și chiar de trei ori mai scumpă decât cea care poate fi găsit pe rafturile de la supermarket local.

Margarina - Regele de grăsimi periculoase. La urma urmei, tu știi cu siguranță că nu toate grăsimile sunt bune? grăsimi nesanatosi trage în jos metabolismul, și motivul pentru care - consumul de margarina.

Amintiți-vă, de asemenea, că folosind o margarină a făcut multe capodopere culinare - produse de patiserie și prăjituri. Dacă doriți să bea ceai cu un tort, gândiți în primul rând ficatul ... Poate mai bine să luați un măr?

Conserve de viață mult mai ușor pentru toți într-o grabă și nu doresc să pierd timpul pe gătit. Confortabil? Încă. Cu toate acestea, produsele alimentare conservate, de asemenea, reduce durata de viață și de a reduce nivelul de sănătate. Ei au descoperit cea mai neplăcută pentru agenții cancerigeni corpului.

Nu în cazul în care este de a spune că destul de des, atunci când cumpărătorii de astfel de produse în cutii sunt diferite bonusuri sub formă de gândaci de bucătărie sau șoareci.

Alimentele cele mai dăunătoare pentru sănătate, lista de top 10

Din păcate, această listă se încadrează și înghețată: este o cantitate foarte mare de arome. În plus, combinația de lapte și zahăr nu este foarte sigur, la toate. Acesta are un efect foarte negativ asupra metabolismului.

Dacă vă place acest produs, ar trebui să salvați pentru o mașină pentru fabricarea înghețatei. În acest caz, va fi capabil de a controla calitatea și inofensivitatea componentelor.

Abdomene nu aduce nici un beneficiu. Aceasta, desigur, vorbind despre acele biscuiti, care au diferite arome - de la Brawn la pește afumat - și vândute în ambalaje colorate.

Grăsime în care acestea sunt prăjite, provoacă o mulțime de critici din partea nutriționiști. O concentrație de aditivi nocivi doar sub formă de rulouri.

Același lucru poate fi înlocuit cu aceste produse populare?

Desigur, acasă-a făcut produse! Pregătiți-vă, nu fi leneș.

Fă-o regulă - să nu cumpere cârnați, mai bine cumpăra o carne bună, proaspete la o piață agricultorilor. De asemenea, nu ar trebui să viziteze un restaurant fast-food, mai bine du-te la sala de mese sau o cafenea frumos.

Limonadă poți face singur, ar fi grozav dacă luați miere. în loc de zahăr. Fără inghetata, alimente conservate și băuturi energizante pot fi eliminate cu totul. Mananca legume, fructe cumpăra și să fie vesel și sănătos!

Toate produsele de mai sus pot fi și trebuie preparate după rețete cunoscute, fără, adăugarea de aditivi nocivi. Desigur, gustul nu este la fel de luminos ca și în produse „industriale“, cu toate acestea, organismul va vă mulțumesc.