App Store - ce fel de program, ghid de mere

App Store - ce fel de program, ghid de mere

După cum sa dovedit, există mulți oameni care nu știu ce App Store. Nimic în neregulă cu care nu au, pentru că vom înțelege acum ce programul este.Pentru a fi sincer, oamenii se confruntă cu acest nume numai atunci când există cel puțin un obiect gadget de la Apple. Din moment ce acest lucru a început totul.

Voi încerca să explic totul cât mai simplu posibil, și cu excepția explicația, ia în considerare, de asemenea, alte probleme care sunt asociate cu acest magazin.

Care este App Store?

Appstore - acest magazin de aplicații pentru dispozitive, cum ar fi iPad, iPod, iPad și, în principiu, toate computerele și laptop-uri de la această companie.

App Store - ce fel de program, ghid de mere

Imediat trebuie să se înțeleagă că, pentru fiecare dispozitiv, există una și aceeași versiune a programului, dar aplicația este total diferit, cu toate că există o mulțime de lucruri în comun.

Destul de ciudat, nu a existat acest magazin mai târziu a lansat primul iPhone. În prima versiune a iOS a instala aplicații nu a putut.

Dacă luăm în considerare ceea ce înseamnă să App Store, totul este destul de simplu. În mod logic, numele complet al magazin de aplicații.

Și nu trebuie confundat cu Apple Store, este numele locurilor unde puteți achiziționa orice echipament al acestei companii. Sunt foarte confuz la început, și este destul de normal.

Ce este „încorporat cumpărare“ App Store?

Am început să încerce diferite opțiuni și la un moment dat, găsi opțiuni atunci când este scris că trebuie să plătească bani să-l folosească.

Aceasta este o achiziție built-in. Același lucru este valabil și pentru jocuri, toate pe care le puteți cumpăra în joc pot fi atribuite acestei expresii.

App Store în limba engleză - ce să fac?Deci, unii utilizatori ar putea fi o problemă, atunci când tot ceea ce este în AppStore este limba engleză. Și este foarte dificil atunci când nu-l știu.

App Store - ce fel de program, ghid de mere

Motivul pentru acest lucru poate fi de mai multe opțiuni:

În primul caz, atunci când faci de înregistrare ID-ul Apple, aceasta nu indică țara, de exemplu America. Acest lucru este făcut de multe ori pentru a obține acces la aplicațiile din această țară.

A doua opțiune este mult mai simplu și, de obicei apare atunci când oamenii doresc să învețe o limbă străină. Sunt în detaliu descris anterior în acest proces Cum de a schimba limba pe iPhone? .

Ce nor App Store?

Și, în sfârșit, despre care vom vorbi astăzi - va fi un nor în magazin Store Ep. Mulți știu, probabil, deja, în ceea ce nor de stocare generală.

App Store - ce fel de program, ghid de mere

Esența acestei expresii în magazin nu se schimba. Când descărcați o aplicație sau un joc, după îndepărtarea, îl puteți descărca de la norul său.

Ideea de toate acest lucru este destul de simplu: este foarte des dezvoltatorii elimina aplicațiile lor de la magazin, ci prin descărcarea cel puțin o dată, îl puteți încărca din cauza norilor.

Acum, știți că în aplicația App Store și de ce există la toate. Am încercat să te pun cât mai multe informații despre el, ci sub forma scurtă.

Acesta a fost considerat, de asemenea, o mulțime de probleme legate de acest subiect, și cred că, dacă aveți orice întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați și voi explica cu plăcere.

Alte articole interesante

 • App Store - ce fel de program, ghid de mere
  Battle Bay pentru iPhone și iPad
 • App Store - ce fel de program, ghid de mere
  iOS 11 atunci când este eliberat și că o nouă
 • App Store - ce fel de program, ghid de mere
  Anexa Nimzes - ce este?
 • App Store - ce fel de program, ghid de mere
  Asfalt Street Storm Racing pe iPhone și iPad