Cel mai scump caine rase din lume - top 10, preț și fotografii

Situat mai jos rating-ul celor mai scumpe caini de pe planeta noastră planetă este foarte convențională. Prețul de câine depinde de mulți factori: raritatea rasa, culoare, părinții eminenți și alte amănunte, uneori vizibile numai pentru experți.De exemplu, unghiuri drepte sau înclinare a membrelor lamei. Prin urmare, chiar și în același preț catelus rasa poate fluctua semnificativ. La modă la rasa moment, se ridică în preț, dar pierde mult ca câini. Putem spune că, după valul de moda, crescătorii trebuie să literalmente bucată cu bucată pentru a recrea fostul aspectul rasei.

Dacă credeți că cel mai scump rasa de caine este un caine bine-cunoscut, nu este așa. În acest articol vă va învăța numele și fotografiile celor mai scumpe rase din lume.

Mastiff tibetan - tibetan leu de munte

Istoria rasei Mastiff Tibetan este pierdut în secole. Prima menționare a-l găsim în cartea chinez Shu-rege al schimbării. Acesta descrie prezentarea unui cadou într-un catelus al acestui împărat rasa
China. Emoțiile lor de a se întâlni cu aceste creaturi neobișnuite, înfricoșătoare și venerație, și Aristotel a plecat, și Marco Polo.

Cel mai scump caine rase din lume - top 10, preț și fotografii
Există o legendă că tibetanii sunt progenitoare ale tuturor celorlalte mastiffilor. Se presupune că a călătorit cu legiunile romane, acesti caini sunt amestecate cu locale și a inițiat molossovyh alți membri ai familiei. Dar acest lucru nu este cazul. Dupa ce a petrecut studii genetice, oamenii de stiinta au descoperit ca tibetanii sunt rasa foarte distincte și vechi și este fondatorul Molossians.

Trebuie remarcat faptul că experții Mastiff tibetan identifica cu încredere mai multe tipuri de consangvinizării. Să acorde o atenție la principalele două:

  1. Chang-hee. Acest Mastiff tibetan de rasă pură. Ele sunt foarte rare și sunt foarte scumpe. Deținerea o astfel de comoară - este semnul distinctiv al unui statut foarte mare. Pe prețurile de pui intrabreed acest tip puteți citi mai jos. cap de forma de mare cupola masiva leului, culoarea cea mai comună - negru. Sunt necesare marcaje albe deasupra ochilor. În timpul acestei tibetan patru numit tutore. Se crede că, chiar și atunci când câinele este adormit, cei doi ochi sunt egale pentru a supraveghea cartier. O trăsătură distinctivă a rasă pură voință tibetan plictisitoare hohote scăzut mai amintește de sunetul goarna. În cele mai vechi timpuri, acest tibetan Mastiff rasă pură poate fi găsit doar în moșiile magnații și mănăstiri. Acest caine de lux.
  2. Prior-hu. Se crede că acesta este tipul original al câinilor ciobanesti, dintre care Chang-hee au fost retrase ulterior. Este mai ușoare, câinii mai fine adaptate pentru a ajuta la păstorilor. De-a lungul modul în care acestea sunt și funcția de câine de pază.

Hound Faraon

Cel mai scump caine rase din lume - top 10, preț și fotografii
câine extrem de delicat și frumos, ca și în cazul în care a coborât din picturile murale egiptene antice. Ei prescrie relație cu caini de vanatoare, care au trăit pe malurile Nilului. Studiile ADN au arătat că Adevărații
nimic de-a face cu aceasta rasa de caini din egiptean antic și nu a recreat din alte rase.

Prima mențiune a câine malteză se referă la 1647. De atunci, datorită izolării insulei, rasa a ramas neschimbata.

Aceasta rasa malteză a fost recunoscută de FCI numai în 1975 și de atunci a fost cizelate formă de câine Faraon a câștigat o popularitate în întreaga lume. Breed puține și scumpe, în România, la spectacole este rară, dar noroc pentru o lungă perioadă de timp amintesc statueta de aur cizelat. Un caine de talie medie, înălțimea la greabăn care să nu depășească 63 cm, greutate 30 kg. line nobil
cap cu urechi mari erecte, a lovit perfecțiunea. Culoarea de la roșu la auriu pigmentarea în lână ton.

Cel mai scump caine rase din lume - top 10, preț și fotografii
O altă caracteristică interesantă a lui Faraon de câine este capacitatea sa de a roșească. Ce capacitatea unui câine de a fervente nasul și ochii în rușine?

Cu toate acestea, această creație delicioase nu sunt pentru incepatori. Foarte independent, au nevoie pe termen lung free-range pe un teren împrejmuită mare, rău de durată la rece, Faraon Hound va necesita investiții suplimentare și de formare coerente stricte.

Levhen - löwchen

câine vesel de culoare alb-negru miniatură, leu salon de coafura tradițional, cu o coamă și perie pe coada, probabil a dat numele rasei. Locul de nastere al rasei este considerată a fi Franța. pe

Cel mai scump caine rase din lume - top 10, preț și fotografii
portrete de femei, pictate de Cranach cel Bătrân, Dürer, Goya, puteți vedea o imagine a unui câine mic ca un leu.

Înălțimea la greabăn 25-30 cm, greutate: nu mai mult de 1,8 kg. Levhena trunchi are un format pătrat, orice culoare acceptabilă. Prin natura Lyon Bishop este caine foarte afectuos si iubitor, un companion minunat și este foarte potrivit pentru întreținerea apartamentului.

Thai Ridgeback - spadasin câine

câine Încântătoarea frumos! strat netedă, lucioasă, de roșu, albastru și negru de culoare Isabellei corp atletic proporțional și o creasta magnific pe partea din spate format din păr în creștere în direcția opusă. Aceasta creasta se extinde de la greaban la coada si forma o sabie, sau un șarpe. Înălțimeagreabănului poate ajunge la 61 cm și greutate de 32 kg.

Cel mai scump caine rase din lume - top 10, preț și fotografii


Aceasta este o rasa foarte veche și originală. Suprafața habitatului său natural: Thailanda, Cambodgia și Vietnam. Datorită izolării acestor zone câini nu sunt amestecate cu alte specii și-au păstrat aspectul lor original. Este greu de găsit o fotografie care să reflecte adevărata frumusețe a acestor câini, așa că încercați să ajungă la expoziție majoră, și este mai bine să mono Ridgebacks.

Cu privire la comportamentul sau Mahtai Ridgebacks așa cum sunt numite acasă, mai mult ca pisicile, deoarece acestea sunt independente și de sine-stătătoare. Foarte bine potrivite pentru păstrarea în apartamente din cauza de curățenie și refuzul de a fi singur ei. Aceasta rasa este foarte atasat de stapan si familia lui. Câinele necesită mers frecvent și activă, socializarea obligatorie, așa cum nu le place afară, și lung obișnuiți cu oamenii. Este demn de remarcat, și o caracteristică de frumos Ridgebacks nivel intelectual la fel de mare.

Affenpinscher - cel mai scump câine mic

câine pletos mică, cu o maimuțe bot. Originea sa datează de la începutul secolului al 17-lea. La fel ca aproape toate rasele de servicii crescute în Germania. Aceasta se referă la secțiunile Pinscher și are un strămoș comun cu Schnauzerii. După cum ne amintim, separarea Schnauzerii Pinscher sa întâmplat în mijlocul secolului al 19-lea, au fost numite Pinscheri părul, dur și - Schnauzer.

Cel mai scump caine rase din lume - top 10, preț și fotografii

În plus față de diferențele externe Pinscher au tereristym natură emoțională, că în timp ce Schnauzer de la mic la mare - Misaluri reale. Apropo, Affenpinscher a participat la eliminarea raselor, cum ar fi miniatură Schnauzer și grifoni din Belgia. Dar, pentru că acești câini sunt, din fericire, nu sunt incluse în top 10 cele mai scumpe câini, vom vorbi despre ele într-un alt articol.

Inaltimea la greaban 25-30 cm, format pătrat, cu proeminente părul aspru, mustață și barba sunt prezente, botul turtit și un nas carn da acest mic câinișor expresia facială amuzant. Affena picioarele din spate au pronunțat unghiuri și par a fi doar substituitul sub corp, asa ca acesti caini la mers miscare.

In ciuda dimensiunilor sale mici, diavolul este foarte agresiv și serios, foarte atașat de proprietarii lor și îi place să se joace cu copii. Acest caine este potrivit chiar și pentru un apartament mic. Acest companion credincios și un caine de paza bun, fără teamă și fără reproș.

Deci, se deschide noastre de top 10 câini cele mai scumpe din lume - reprezentantul Chinei.

Cel mai scump caine rase din lume - top 10, preț și fotografii
Cute neted cu părul de câine originar din China. Foarte vechi si rasa rara. Conform unor ipoteze deduse în Chongqing (oraș în China Centrală) ca un asistent universal: Hunter, pază și în ce măsură, dispoziții. Pe de altă parte, Chongqing a fost folosit pentru a proteja palatele și
moșii bogați și săraci interzis strict de a păstra astfel de câini.

Un caine de talie medie, până la 50 cm la greabăn. Culoare rosu-brun, pronunțat masca întuneric. Botului cu pliuri este expresie grijuliu și trist. Câinele nu este potrivit pentru un apartament sau conținutul captiv. Foarte slab tolera rece.

O trăsătură distinctivă este longevitatea Chongqing. Cu grijă durata medie de viață de câine de 18-20 de ani. Rasa nu este recunoscut de FCI.

Cel mai scump caine rase din lume - top 10, preț și fotografii
Grațioasă Greyhound afro-asiatic, adaptat să trăiască într-un climat cald și uscat. Una dintre cele mai vechi rase din lume. Strămoșii acestor caini pot fi găsite în petroglife care datează din secolele VI-VIII î.Hr. AZAWAKH dedus nomazii din acest domeniu, ca un asistent în vânătoare și Argus. Posesia unui astfel de câine a servit ca un semn de statut înalt.

FCI rasa recunoscută doar în 1981. câine elegant, ușor și cu picioare lungi.

Cel mai scump caine rase din lume - top 10, preț și fotografii
Odată cu creșterea greabăn la 71
cm, greutate poate fi de la 13 la 25 kg. Conform standardelor Canisa FCI culori acceptabile roșu, cămilă, negru și cel mai rar - tigru. AZAWAKH - un proprietar de câine și a altor membri ai familiei vor fi tratate ca neutru. paza excelent, deci este foarte precaut de străini. Nu este potrivit pentru păstrarea apartamentului. Avea nevoie de mai mult spațiu pentru mersul pe jos, care nu poate oferi fiecare proprietar. Foarte slab tolera rece și urăște apa.

Irish Wolfhound - cea mai mare rasa de câine

Cel mai scump caine rase din lume - top 10, preț și fotografii
S-au dus zilele când văile verzi și pădurile din Irlanda a sărit vânători, însoțite de
haită de câini gri uriașe. Din acele timpuri îndepărtate a venit la noi acoperit cu legende irlandeze Wolfhound. Originea acestei rase aparține Evului, când Europa a fost o migrație activă a triburilor celtice. Probabil, a fost câinii de vânătoare celtice a servit ca bază pentru aceasta rasa.

Închide câine zdrențăros, înălțimea la greabăn 79-86 cm, limita superioară nu este, cu atât mai mult cu atât mai bine. În secolele trecute, selecția a fost realizată pe creștere, puterea și viteza - acestea sunt calități apreciate lumii antice. Blana poate fi gri, bej, roșcat și chiar tigrat.

Câinele vine la conținutul apartamentului, în cazul în care este posibil să se asigure țarcul împrejmuită nelimitat de zi cu zi.

Komondor - un ciobanesc maghiar

Cu toate acestea, detractorii susțin că câinii inele special realizate separat de inele de ceilalți câini, pentru că nu toți proprietarii au puterea și dorința de a se spele frecvent câine.

Cu toate acestea, chiar invidios și nu un cuvânt de spus.

Cu toate acestea, acest caine va fi casa privata mai confortabil, cu o gamă împrejmuită. Greutate Komondor 50-60 kg, iar înălțimea la greabăn 65-80 cm.

Cel mai scump caine rase din lume - top 10, preț și fotografii
Aceasta rasa de câine a fost numit după locul nașterii - județul Norfolk din Anglia. Acest mic terrier amuzant cu urechile floppy. strat lipirea dur necesită tundere. Concluziile acestui caine pentru vânătoare animale vizuina dar acum scopul principal al Norfolk - companie. Câinele intins format ghemuit, creșterea nu mai mult de 25 cm la greabăn.

Norfolk este ușor de dresat și bine trăiesc într-un mediu urban, dar are nevoie de plimbări activă.

concluzie

Cumpărarea de câine high-end-vă, amintiți-vă că pentru a obține o astfel de comoară puteți numai dacă persoana familiarizat cu ameliorator sau au sfaturi solide de la oameni respectate în reproducție de câine. Nici crescător, să nu mai vorbim crescatorul nu va vinde un nivel ridicat de catelus: primul, deoarece frică să strice, iar a doua dintre acestea pur și simplu nu se întâmplă.

Pentru a deveni un maestru de câine vysokoporodnyh trebuie să mergi la eveniment, freca în crescatorul mediu, face cunoscuți în rândul crescătorilor pentru a determina pepinieră, pentru a alege tipul de linie și de reproducție se încrucișa și să devină un câine de forumuri des de.

Chiar și studiu pe termen lung a rasei nu vă va oferi o garanție că catelusul tau va creste campion foarte promițătoare. Amintiți-vă că campionii nu se nasc, ei devin competente, în cazul de reproducere, de creștere și de socializare adecvată, și nici un pic mic de noroc.