Personalizeaza macro-uri X7 sângeroase pentru CS Go Warface câmpul de luptă

Dacă dintr-o dată nu aveți macro-uri .MGN sau care intră în conflict din cauza diferitelor versiuni, și anume nu funcționează, puteți importa doar în software-ul Bloody macro-uri X7.

Primul lucru pe care îl copiați macro-uri cu extensia * în software-ul de bibliotecă AMC macro Bloody în folderul cu jocul tău.


BLOODY pentru 3 - Program Files (x86) -> Bloody3 -> Bloody3 -> Date -> Bloody3 -> Engleză -> ScriptsMacros -> MacroGunLibrery
BLOODY pentru 4 - Program Files (x86) -> Bloody4 -> Bloody4 -> Date -> Bloody4 -> Engleză -> ScriptsMacros -> MacroGunLibrery
Pentru BLOODY 5 - Program Files (x86) -> Bloody5 -> Bloody5 -> Date -> RES -> Engleza -> ScriptsMacros -> GunLib
BLOODY pentru 6 - Program Files (x86) -> Bloody6 -> Bloody6 -> Date -> Bloody6 -> Engleză -> ScriptsMacros -> GunLib

Apoi, deschideți software-ul Bloody, du-te la headshot. Apoi selectați din dosarul meniul jocului în cazul în care ați copiat macro, și faceți clic pe butonul headshot

Personalizeaza macro-uri X7 sângeroase pentru CS Go Warface câmpul de luptă

Sfaturi de la GGMacro ™ - set macro-uri pentru LMB pe butonul din mijloc butonul - 3 (click pe rotița de defilare) și laterale butoanele 4 și 5. 7 buton poate fi utilizat pentru a doua macro, de exemplu proklika pentru fotografiere mai precisă la distanță mare, dar nu uitați că dacă utilizați orice alte macro-uri în macro vopsea se oprește și va trebui să re-activa macro pentru a picta.

În mod similar, puteți seta un macro pentru a picta (***** LBM.amc) orice mouse-ul Bloody!
Administrat de Bloody, accesați fila BUTTON. Apoi, puteți selecta un profil pentru a salva setările personalizate. Acum adăugați pe buton suplimentar macro și faceți clic pe Aplicare pentru a salva macro mouse-ul de memorie.

Personalizeaza macro-uri X7 sângeroase pentru CS Go Warface câmpul de luptă

Personalizeaza macro-uri X7 sângeroase pentru CS Go Warface câmpul de luptăUtilizarea programului Efecte Macrocomenzi | Makroskin poate instala macro-uri axiale pe absolut orice mouse-ul dacă macro mouse-ul jocuri Asus RO G, Cooler Master, Corsair, Cougar, EpicGear, FUNC, HyperX, Logitech, Mad Catz, Ozone, Qcyber, Razer, Roccat, SteelSeries, Tesoro, eSports Tt , Zowie sau myshmacro simplu Apple, Canyon, Defender, Gamdias, Genius, Qumo, Intro, Lenovo, Microsoft, Marvo, Rapoo, Ritmix, Smartbuy, SPEEDLINK, SVEN, ThunderX3, incredere!
software-ul Efecte Macrocomenzi face acest lucru prin utilizarea de A4TECH format AMC X7 macro. Macrocomenzi Efecte - macro-uri rula macro-uri de software X7 A4TECH, emaliruya macro de locuri de muncă de memorie internă A4Tech X7 Oscar Editor. Și ceea ce este un efect macro important să nu se interfereze cu jocul și de a controla impactul este realizat din joc, care este de 100%, nu un ieftin!
Programul este simplu și citiți acest ghid cu privire la utilizarea pe care se va folosi cu ușurință macro-uri axiale în jocuri online.

Personalizeaza macro-uri X7 sângeroase pentru CS Go Warface câmpul de luptă


Principalele funcții ale ferestrei de configurare:
Urmărirea cheie (activare macro) și aveți posibilitatea să atribuiți orice convenabil activați butonul macro. Acoperiri cheie de performanță macro implicit (butonul stânga al mouse-ului), dar aveți posibilitatea să atribuiți orice alt, permițându-vă să rulați macro-uri pentru arme semiautomate (necesită remaparea tastatura într-un macro).
Metodă alternativă - necesită activare obligatorie în prezența de a arunca problema în podea sau răsucirea vederea personajului din joc. Dacă există o astfel de problemă pentru a verifica metoda alternativă a fost întotdeauna.
Sensibilitate - pentru șoarecii normali, cu nici o schimbare în sensibilitate a senzorului, acesta va fi util pentru a schimba această setare, care vă va ajuta să schimbați viteza mouse-ului în joc. Această opțiune funcționează numai atunci când nu există nici o legătură directă la joc! A restabili starea - dupa ce a jucat viteza indicatorului macro în Windows va reține setările anterioare, ci o condiție necesară pentru începutul macro trebuie să seteze comanda MouseDragSpeed ​​N, valoarea N variază de 1 la 20.

Personalizeaza macro-uri X7 sângeroase pentru CS Go Warface câmpul de luptă


Utilizarea efectelor macro-urile pot scrie un macro, dar macro axială precisă de calitate nu reusesti din cauza pierderii controlului pauzele dintre nealiniere. Și pentru același motiv, nu este posibil să se îmbunătățească macro-urile de redare cu atenuare mare, precum și macro-uri scrise pentru arme semi-automate sau o singură tragere.


Macro pentru arme automate achiziționate on-line prin intermediul Efecte Macrocomenzi | Makroskin puteți încerca cu ușurință jocul cu macro-uri fără recul și spray de control perfect este mai bun decât orice jucător profesionist, și să decidă singur dacă sunteți joc confortabil cu macro-uri. Dar să fie conștienți de faptul că orice mouse-ul ieftin cu memorie pentru macro-uri X7 Bloody îndeplinește un macro pentru a lucra cu o precizie și stabilitate, nu sunt comparabile cu cele de lucru Macrocomenzi Efecte!